Iphone 11-ről van értelme iphone 12 mini-re váltani?
Figyelt kérdés
Szeretem a jelnlegi telóm, csak egy gondom van vele: baromi nehéz. Mint egy féltégla súlya..:D Androidos telók 20grammokkal könyebbek simán. Múltkor kébe fogtam egy minit, és marha kényelmes volt.2021. ápr. 16. 10:17
A kérdező szavazást indított:
van értelme
nincs értelme
29 szavazat
1/6 Morzsi007 válasza:
Az ára miatt nincs szerintem, nyilván újabb jobb dizájn(szögletes), Oled kijelző, gyorsabb, jobb kamera, de a napi használat mellett elenyésző a különbség csak a kisebb méret miatt szerintem nem, de Te tudod. A kényelem mindig drága:-).
Ezért választottam én is Mini-t.
2/6 anonim válasza:
20g az semmi. Csak azért érezted könnyebbnek, mert sokkal kisebb az a Mini telefon. De te tudod, ha szeretnéd, váltsd le. A régit még jópénzért adhatod el.
3/6 anonim válasza:
Igen megéri, tudom milyen érzés.
2 évig használtam téglát és utána álltam vissza kisebb telefonra, egyenesen megváltás volt.
4/6 anonim válasza:
A 11-es még nem olyan brutál nagy de nyilván ez is szubjektív. A sima 12 is kisebb egy kicsivel mint a 11. Nekem 12 van és megfelel a mérete és nem lenne bajom ha egy kicsivel nagyobb lenne vagyis azzal még megbarátkoznék. A nagyon nagyyal már nem
5/6 A kérdező kommentje:
nem is az a gond, hogy nagy, hanem hogy marha nehéz telefon. Az előző androidos telefonom kb 20-30 grammal könnyebb volt, méretre is ekkora volt, ugyan úgy üveg hátlap, alu keret..
2021. ápr. 16. 12:54
6/6 anonim válasza:
tökre érződik h te leakarod váltani
de itt mindenki azt mondja h nincs értelme
nem értem mi értelme van a kérdésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!