Szerintetek drága magyarországon a mobilszolgáltatás?
Figyelt kérdés
Aki külföldön él, esetleg tudna példát írni, hogy mennyit fizet és milyen szolgáltatásért?
Nekem tmobile, jóformán a legkisebb díjcsomag +15gb net 6ezer ft/hó, úgy hogy 10 éve ügyfél vagyok, semmi kedvezményt nem adnak, aki új ügyfél, annak ugyan ennyi. :D
2021. ápr. 12. 08:26
11/17 A kérdező kommentje:
Írjátok már le melyik szolgáltató, illetve flottás előfizu-e, van e más szolgáltatásotok az adott szolgáltatónál(pl tv, internet, telefon)
Nekem 50 perc vagy sms csomag 1200 ft, 15gb net 5000 ft.
2021. ápr. 12. 09:12
12/17 anonim válasza:
Lehet ugyanarról a Flottarol beszélünk, csak Én meg a 2 évvel ezelőtti ár listát nézem. :D
13/17 anonim válasza:
Amiket írunk, az egy flotta csomag, de bárki csatlakozhat! Nem illegális, meg semmi ilyesmi.
14/17 anonim válasza:
Németország: 8 Euró/hó, korlátlan hívás és sms, 4 giga net.
15/17 A kérdező kommentje:
na igen, 2 éve az a vicc hogy olcsóbb volt jóformán! Korlátlan beszélgetésem volt hálózaton belül + 2gb net 3500ért. Most ugyan ez korlátlan beszélgetés +4gb net lett volna 5000...
2021. ápr. 12. 09:14
16/17 anonim válasza:
De ezek a reklám árak. Amiket a tv-ben reklámozzák meg itt-ott. Amiket írtam, ezek egy Flotta csomagban vannak, amit ha bemész bármelyik szolgáltatóhoz nem fogod megkapni. Viszont csatlakozhat az Te is nagyon könnyen, csak a megfelelő helyre kell írni.
17/17 anonim válasza:
4-es vagyok, a Three a szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!