Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi történik ha nem akarom...

Mi történik ha nem akarom visszakapcsoltatni a mobilszolgáltatást? Telekom, többi lent

Figyelt kérdés

Van egy előfizetés a nevemen a Telekomtól, mivel külföldre utaztam nem tudtam fizetni rendesen a számlát. Ezért kikapcsolták a számom, nem tudnak hívni sem, netezni sem tudok. Korlátlan net csomag volt rajta, és az lenne a fő kérdés hogy természetesen fizetem az elmaradásom de nem szeretném kérni a tmobile-t arra hogy visszakapcsolják a hívásaimat meg a netet, maguktól meg nem fogják mert annak is ára van, hogy mondjuk a korlátlan net árát akkor is ki küldik ha nem is kérem hogy kapcsolják vissza a szolgáltatást?

Azt tudom hogy a Telefon részletet fizetni kell ezután is ez tiszta, de a dijcsomagra is vonatkozik ez?

2019. márc. 3. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt a trékom ügyfélszolgálatától kéne megkérdezned.
2019. márc. 3. 20:42
 2/6 repulo ***** válasza:
Szerintem igen, mert az akciós telefon árát a díjcsomaghoz szabják. Minél nagyobb a tarifa, annál olcsóbb a teló.
2019. márc. 3. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hűségidő végéig az előfizetésedet is fizetned kell a telefon részlete mellett. Akkor is, ha nem kapcsoltatod vissza.
2019. márc. 3. 20:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, ilyesmire számítottam én is, egyszer majd csak meg szabadulok tőle :)
2019. márc. 3. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, van egy saját kezűleg aláírt példányod a szerződésből, az ilyen esetre vonatkozó részt a kötbér címszó alatt találod meg.
2019. márc. 4. 03:41
 6/6 anonim ***** válasza:

ha nem kapcsolod vissza, és fel van függesztve, nem jár le a hűséged :)

a hűségidő aktív szerződésre vonatkozik

2019. márc. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!