Van itt olyan aki még nem használja Facebookot okostelefonon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 08:31
2/12 Morzsi007 válasza:
Én nem vagyok regisztrálva, semelyik eszközön nem használom.
3/12 anonim válasza:
Semmin se használom. Talán egy hónapja néztem rá utoljára, valami tartalmat csak ott lehetett megnézni.
4/12 anonim válasza:
Én se használom. Néha ha kell böngészőből belépek telefonon is, de az alkalmazást nem szeretem.
5/12 Ékezetes billetyűzet válasza:
Én is böngészőből használom, PC-ről.
6/12 anonim válasza:
Van. A 83 éves nagymamám
Egyébként viccen kívül biztos hogy van ilyen a fiatalabb korosztályban is. Egy netes ismerősöm 38 évesen mostanában vette az első okostelefonját, abból is a legolcsóbbat, tőlem kérdezte hogyan használja meg ilyeneket. Ez csak egy példa, de biztos hogy vannak akik szükségtelennek érzik
7/12 anonim válasza:
Nekem le van töltve, mert van bőven tárhelyem, elfér ez is, de csak kéthavi egyszer, ha ránézek, az unalom végső fázisában. A messenger részének viszont napi használója vagyok.
8/12 anonim válasza:
van... már rég letöröltem.
pc-ről böngészőből használom, de idén kb 3x nyitottam meg...
9/12 anonim válasza:
Csak azért van a telón, hogy működjön a messenger. Nem emlékszem mikor léptem be utoljára. A profilomra semmilyen adatomat nem írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!