Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most rábeszéltek uj csomagra...

Most rábeszéltek uj csomagra a Tel. Ornál. Késöbb esett le 300MB adattal. Nem tul kevés? Nagyon sokat facebookozom az okostelóval.

Figyelt kérdés

2016. okt. 13. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha van otthon wifi akkor talán elég.

Majd kiderül, fölfelé módosíthatsz attól hogy esetleg hűségnyilatkozatot írtál alá.

2016. okt. 13. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen van Wi-fi itthon mindig rábeszélnek benn a telenorba valamire.februárba jár le a 2 év előfizetés majd ha nem jó kérek másik csomagot csak nem tudom hány havonta lehet változtatni
2016. okt. 13. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Drágább csomagra akárhányszor...de mindig újraindul a 2 év
2016. okt. 13. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:

" Drágább csomagra akárhányszor...de mindig újraindul a 2 év"

Ez nem igaz.

2016. okt. 13. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:

"csak nem tudom hány havonta lehet változtatni"

Havonta válthatsz, fölfelé bármit választhatsz, lefelé csak addig mehetsz ami most van. És díjtalanul, azaz nem jár plusz költséggel a váltás.

Ha nem hiszed hívd az díjtalan ügyfélszolgálati számot és részletesen ismertetik a lehetőségeidet.

2016. okt. 13. 10:41
 6/7 anonim válasza:

Erre engem is rá akart, de maradtam kártyás, én inkább netezek most, nekem az jobb.

Viszont a következő csomagban 2 giga netet adnak, az wifivel csak elég lenne...6500 forint készülék nélkül

2016. okt. 13. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. okt. 14. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!