Xiaomi Pici X3-nál el lehet tüntetni az alkalmazás választót?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok hogy nem kell felhúzni a képernyőt az alkalmazásokért hanem a kezdőképernyőn van (olyan mint az Iphone-nál)
Éppen telefont választás előtt vagyok, így is úgy is azt választanám, csak kíváncsi vagyok, mert 3 videót is megnéztem, de ezt az egy dolgot nem hallottam
Válaszokat előre is köszönöm
2021. ápr. 5. 18:19
1/3 A kérdező kommentje:
*Poco csak az autocorrect kijavítja 😒
2021. ápr. 5. 18:19
2/3 anonim válasza:
Én nem ajánlom neked a Poco x3-t. Én decemberben vettem egyet, már két hetes korában elkezdte újraindítgatni magát, és ez a probléma azóta sem szűnt meg...aztán lehet csak én fogtam ki selejtes darabot.
3/3 anonim válasza:
Alapból azt hiszem, nem lehet, de olyan launcher-t telepítesz rá, amilyet szeretnél, biztosan találsz olyat, amiben van ilyen funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!