Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Xiaomi készüléket éri...

Melyik Xiaomi készüléket éri megvenni a POCO M3-at vagy a Readmi 9-et és miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#Poco, Readmi, Xiaomi, mobil
2021. ápr. 4. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a sima note 10 oylan 70 körül lesz
2021. ápr. 4. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Poco M3 egyértelműen! Sokkal nagyobb az akksija, ráadásul a kategória legjobb processzora van benne! A Redmi 9-et eleve azért sem ajánlanám, mert MediaTek processzor van benne, ami a legrosszabb gyártmány!

Amúgy az Emag-ot én is ajánlom, az egyik legjobb webshop, többmindent rendeltem már onnét, de még sose csalódtam benne!

2021. ápr. 4. 22:08
 13/15 anonim válasza:
77%

Poco haz Sanpdragon 662 vs valami mtk fos.

A Redmi 9T ugyanaz mint a Poco M3 csak nfcvel.

De nekem Poco van.

2021. ápr. 22. 03:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem rég vettem poco m3.128 GB-osat 40e Ft volt újonnan banggoodrol, nem rossz
2021. júl. 10. 14:40
 15/15 anonim válasza:

Poco M3

Ha 100ezer alatt akarsz vásárolni xiaomit akkor ezt vedd meg, én nem csalódtam, Emagon vedd ott olcsóbb valamivel, mindennapi használatra szupi, mondom én 16 évesen. NEm volt elég pénzem 70ezerért vásárolgatni, 1éve van meg probléma nincs is vele

2021. okt. 3. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!