A telefontokok védik elől a kijelző oldalról is a készüléket?
Figyelt kérdés
Nem látom egyértelműen a képeken, hogy ott is lenne védő rész.2021. febr. 16. 03:44
1/15 anonim válasza:
Milyen kepen, milyen típusú tok?
2/15 anonim válasza:
A csak hátlapi tokoknak általában van eg, kis pereme, így nem gond, ha arccal lefele teszed le a telót, de ha zsebben hordod, vagy táskában, akkor vegyél a kijelzőre pluszban üvegfóliát, az a tuti.
3/15 A kérdező kommentje:
2021. febr. 16. 06:31
4/15 anonim válasza:
Ha a kijelzot is vedeni akarod, akkor vegyel flip tokot, azaz a racsukhatos tipusut. A linkelt szilikon tokok csak a kisebb ejtesektol, meg a sik feluleteken vegighuzastol keletkezo karcoktol vedenek.
6/15 anonim válasza:
Én becsukható tokot vettem. Többször leesett járólapra, semmi baja nem lett. Kicsit drágább, kicsit vastagabb, de szerintem megéri. (Különféle extra funkció van rajta: becsukva is jelzi az új üziket, töltöttséget, stb.)
7/15 anonim válasza:
Tapasztalatból nem ajánlok neked műanyag vagy TPU tokot. Csak szilikon. Nem nem vedenem annyit, kell a fólia.
8/15 anonim válasza:
Akkor ne tokok keress, hanem armour-t!
9/15 anonim válasza:
vagy flipes tokot! Ezek a telefonok NEM arra lettek tervezve, hogy csőnadrág zsebében hordják őket! Olvass bele az end user licence-be, ugrik is a gari, ha meghajlik ilyesmi miatt!
10/15 A kérdező kommentje:
Olyan becsukható fajtát tudnátok linkelni?
Az armour az milyen? Olyat hol lehet kapni?
2021. febr. 16. 10:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!