Huawei: milyen töltőcsatlakozó való hozzá? (bővebben lent)
Újfajta Huawei telefonhoz (1 éve lett véve) milyen töltőcsatlakozó kellhet hozzá, ha se a sima Micro-USB, se a sima USB Type-C nem volt jó hozzá?
Töltő otthon lett felejtve, töltőt kértek tőlem a telefonhoz és egyik csatlakozó sem volt jó hozzá.
Szeretnék olyan univerzális töltőkábeleket, ami minden modellhez jó. Régen rendeltem neten 10 csatlakozós töltőkábelt, nem volt jó.
Milyen kábellel kellett volna rendelkeznem?
"se a sima Micro-USB, se a sima USB Type-C nem volt jó hozzá?"
Ezért. Felsoroltam a választékot. Bár a mini usb-t már nagyon régóta nem használják telefonon, de például olcsó kamerán még a mai napig is alkalmazzák.
A közelmúltban rendeltem netről "Type C" kábelt, mivel e csatlakozót nem ismerem, mert még ilyen eszközöm nem volt, az is elképzelhető, hogy e kábel helyett én mást kaptam, de akkor nem ellenőriztem. Most meg hogy kellett a kábel, automatikusan azt adtam oda az illetőnek és mondta: "ez nem jó". Ő nem ért a csatlakozók típusához.
Lehet az okozza a problémát, hogy nekem nem Type C kábelt küldtek hanem összecserélték valami mással.
Ha az újonnan megjelent ilyen telefonok mindegyikén ilyen csatlakozó van akkor elképzelhető hogy ez történt, nem tudom.
A vitát sajnálom.
Huawei-en vagy MicroUSB vagy USB Type C csatlakozó van.
Utóbbi mindkét irányban belemegy, nem kell nézni, hogy "melyik az alja" . Szimmetrikus.
A MicroUSB trapéz alakú, lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!