Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei: milyen töltőcsatlakozó...

Huawei: milyen töltőcsatlakozó való hozzá? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Újfajta Huawei telefonhoz (1 éve lett véve) milyen töltőcsatlakozó kellhet hozzá, ha se a sima Micro-USB, se a sima USB Type-C nem volt jó hozzá?

Töltő otthon lett felejtve, töltőt kértek tőlem a telefonhoz és egyik csatlakozó sem volt jó hozzá.

Szeretnék olyan univerzális töltőkábeleket, ami minden modellhez jó. Régen rendeltem neten 10 csatlakozós töltőkábelt, nem volt jó.

Milyen kábellel kellett volna rendelkeznem?

2021. ápr. 3. 13:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy ez az oldal igencsak hadilábon áll accesibility tekintetében, az ilyesfajta programok pedig azok alapján az elvárások alapján működnek. De jó látni, hogy végre nem szabvány hülyeségekkel terel valaki.
2021. ápr. 3. 14:30
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Na, ne veszekedjetek, azzal nem vagyunk előrébb.

Kérdező, a készülék típusa kellene.

2021. ápr. 3. 14:31
 13/29 A kérdező kommentje:

Ha minden válasz után képen beírt kódot követelne, akkor nem bírnék vele, bár ha a Google CAPTCHA-t használná akkor elvileg megpróbálná meghatározni mesterséges intelligencia segítségével, hogy ember van a gépnél, nem robot.

Jogodban áll azt gondolni hogy terelek/nem mondok igazat, nekem mindegy.

A kommunikáció folytatásának viszont nem látom értelmét.

Azt tudom, hogy nagyon fontos információ lenne a kép, de ennek csatolását/elkészítését nem tudom megtenni, a telefon nem az enyém és már itt sincs.

Mint említettem, töltőt kértek hozzá tőlem és nem volt jó, tehát nem az enyém.

2021. ápr. 3. 14:34
 14/29 anonim ***** válasza:
48%
Mini usb, micro usb, usb c.
2021. ápr. 3. 14:34
 15/29 A kérdező kommentje:
Igen, a készülék típusát majd megkérdezem az illetőtől, mert az egyértelműen eldöntené a kérdést.
2021. ápr. 3. 14:35
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan mutass már egy huawei telefont a közelmúltból, amin mini usb van..
2021. ápr. 3. 14:36
 17/29 anonim ***** válasza:
46%
A 16-os nyilván a 14-es idiótának szólt.
2021. ápr. 3. 14:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

egyébként igen valószínűtlen, hogy se a microUSB, se a Type-C csatlakozó nem való bele. az ember nem tudta megmondani, milyen töltővel tölti?

"Valamilyen kicsit nagyobb téglalap-szerű csatlakozó kell neki."

ha valami nagyon öreg Huawei (kétlem, de ugye ezt nem tudjuk) lehet USB mini-B csatlakozó is, de ez a telefonokra soha nem volt jellemző.

én is csak valami olcsó PSP utánzaton találtam ilyet.

2021. ápr. 3. 14:38
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Az ha tudsz értelmezni felsorolás.
2021. ápr. 3. 14:39
 20/29 anonim ***** válasza:
48%
A #17-es idióta meg tanuljon meg értelmezni.
2021. ápr. 3. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!