Érdemes lehet vezetékes telefont venni?
Eddig tanyán laktam, 2 éve költöztem faluba...
26 éves vagyok, gyerekkorom óta mobiltelefonom van, a szüleimnek se volt vezetékes telefonja, a tanyára ez nehézkes volt...
Vezetékes internet meg tv se volt, a műholdas jó megoldás volt, az internettel vtak gondok, 2015-ben terjedt el a 4G, azóta van normális szélessávú internetem...
2 éve itt vagyunk falun, itt fut a ház előtt az Invitelnek az optikai kábele...
Eddig nem foglalkoztam vele, el vtam a mobilnettel meg a Mindig TV-vel, de most megigényeltem a Tv-t, meg internetet, a szomszédoknak be van kötve, jó véleménnyel vannak róla.
A telefonvonalat is bekötik, azt mondták, hogy az internethez az kell...
Azt mondták, hogy lesz telefonvonal, kérdésem, hogy érdemes e vennem rá egy készüléket?
Értelemszerűen okos telefonom van, 2 SIM kártya van benne...
Azt csak te tudod hogy kell e neked.
Például mi nem használjuk a vezetékest, azt sem tudom hol vannak a készülékek elrakva.
Ez Invitel, sajnos itt van percdíj, 4 meg 6 ft...
TEhát ha nem használom a telefont akkor fix havi díj van, ha kötök rá egy telefon készüléket akkor pár száz ft-tal változni fog a havidíj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!