Sima nedves törlőkendő, popsitörlő jó a telefon, monitor képernyőjének a tisztításához?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 11:33
1/9 anonim válasza:
Én szoktam használni. (Sima nedveset, popsitörlő nincs itthon)
2/9 anonim válasza:
nem teljesen, mert foltot hagy, csíkos lesz, mert a popsitürlőkben van mindenféle anyag ami hidratál, stb.
Telefonra szoktam használni, mert tök jól zsírtalanít. Viszont azonnal le is törlöm egy száraz mikroszálas tötlőkendővel.
Monitort inkább ablakmosóval tisztítsd. de ne fújd rá!! papírra kendőre fújd és úgy töröld le, aztán törölt szárazra. Ne nyomj rá erősen a panelra!
3/9 anonim válasza:
Attól függ, ha már használtad előtte, akkor nem ajánlott ... :)
5/9 anonim válasza:
Egyszerű mikroszálas törlőkendőt használj.
7/9 anonim válasza:
Izopropil alkohollal szokás képernyőt tisztítani. Az összes monitor, szemüveg tisztítóban az van.
8/9 anonim válasza:
Én szemüvegtisztítóval szoktam letörölni a telefont.
9/9 anonim válasza:
Sok popsitörlő olajos, krémes, azt ne nagyon.Szemüveg tisztító, mikroszálas kendő jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!