Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kellene egy telefonos alkalmaz...

ASegélyember kérdése:

Kellene egy telefonos alkalmazás ami feketében veszi a videót?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak effektek de ennél egy fokkal profibb kéne mert a médiaérettségimről van szó. Nincsenek nagy elvárásaim egyébként csak az hogy a videó fekete legyen.

2021. márc. 31. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
2021. márc. 31. 10:29
 2/10 Szirty ***** válasza:
100%
Ragassz fekete szigetelőszalagot a kamera lencséjére.
2021. márc. 31. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:

mit értesz az alatt, hogy "feketében veszi a videót"?

fekete-fehérben, vagyis nincsenek benne színek? arra általában vannak alap szűrők a legtöbb kamera programban, csak kivállasztod, hogy black and white.

ha csak hangot akarsz, képet nem, akkor takard le a kamerát egy vastag karton/műanyag lappal, ami semmi fényt nem enged át.

ha másra gondoltál, próbáld érthetően leírni a kérdésed!

2021. márc. 31. 15:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy egy nagy fekete semmi legyen! Kösz a semmit tényleg! Szeretnék egy régifajta filmet készíteni nem tudom ebbe mit nem lehet megérteni
2021. márc. 31. 22:11
 5/10 A kérdező kommentje:
A telefonomon alapjáraton nincs ez meg
2021. márc. 31. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
mivel csak beszólni tudsz, értelmesen kérdést feltenni nem, vagy legalább azt leírni, hogy milyen telefonod van, így marad az, hogy keresel magadnak hozzá egy olyan programot, amiben van black and white filter. Google a barátod!
2021. márc. 31. 22:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmit nem adtak és direkt elviccelték eszük ágába sem volt segíteni max egy jót nevetni rajtam. És ezek után még kedves is legyek? Amúgy letöltöttem már vagy 10 alkalmazást de egyik se jó. Szerinted ha ilyen rohadt egyszerű lenne itt asznám a rezet, hm?
2021. márc. 31. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Baszmek a fekete-fehér és a fekete nem ugyanaz, azzal azért ugye tisztában vagy?
2021. ápr. 1. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
vajon azt még hányszor kell leírnunk, hogy ha nem mondod meg milyen telefonod van, legfeljebb találgatni tudunk, konkrét segítséget nyújtani nem?
2021. ápr. 1. 16:10
 10/10 Szirty ***** válasza:

"És ezek után még kedves is legyek?"

Azt nem kell feltétlen. De tárgyilagos és pontos azért lehetnél.

Rosszul tettél fel egy kérdést egy olyan fórumon, ahol rengetegen tesznek fel rosszul kérdést.

Eleve bele kellett volna írnod az eredeti kérdésbe azt amit a 4-es hozzászólásban írtál úgy, hogy a felháborodásod nem írod bele :)

Amikor leírod a kérdést de nem azt írod le amit gondolsz, ez lesz belőle. Mi itt csak azt látjuk amit leírsz. Amit gondolsz azt nem.

Van amikor lehet sejteni mit is akar a kérdező, de én a mostani kérdésednél kb. azt sejtettem, hogy olyan videót akarsz készíteni aminek fekete a háttere.

A szigetelőszalagos tipp arra volt jó hogy kiprovokáljam a kérdésedhez a szükséges részleteket és a többiekkel karöltve lám sikerült! :)

2021. ápr. 1. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!