Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha a telefonom...

Mit tegyek ha a telefonom minden alkalmazásból kidob?

Figyelt kérdés
Van egy Huawei p30 lite telefonom és minden letöltött alkalmazásból kilép. Pár másodpercig enged benne lenni. Mit csináljak, hogy működjön? Már egy párszor kikapcsoltam meg vissza de semmi. Meg töröltem is pár dolgot, hogy több legyen a tárhely.

2021. márc. 24. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos most minden újabb készüléknél felmerült ez a hiba. A Play áruházból le kell tölteni vagy frissíteni az Android System Webview frissítéseket és elméletileg jó lesz.
2021. márc. 24. 08:26
 2/7 anonim válasza:
Kérdező, tegnap én is így jártam. Minden alkalmazás kidobott, összeomlott. Android frissítés, újraindítás, appok törlése, újra telepítése megvolt. Semmi. Az 1-es által írtakat is próbáltam,de nem engedte azt sem.
2021. márc. 24. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A beállításokon belül, az alkalmazások között ki tudod törölni a Webview frissítéseit. Ez után tudod majd frissíteni, mert már kiadták a javított verziót. :)

2021. márc. 24. 08:54
 4/7 anonim válasza:
Tegnap, sajnos volt egy ilyen hiba, talán az androidnál
2021. márc. 24. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon írnak pár lehetséges megoldást:

[link]

2021. márc. 24. 09:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, ki is próbáltam párat, és újra rendesen működik a telefonom.
2021. márc. 24. 18:28
 7/7 Klementinacska válasza:
Ha ugyan ez történik csak iPhone-on akkor mi a teendő?
2021. jún. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!