Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak a zárolt instagr...

Mit csináljak a zárolt instagram fiókkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Zárolták az instagramomat mert valami gyanúsat vettek észre, és az én biztonság érdekében átmenetileg zárolták. Úgy tudnám visszakapni, hogy küldenek az emailemre vagy telefonszámomra (amikkel regisztráltam) egy kódot. Viszont az a probléma hogy én már egyiket sem használom, az emailnek nem tudom a jelszavát (icloud, nehezebb is belépni, próbálkoztam és nem sikerült), a telefonszám meg már nem tudom hogy él-e vagy mi egyáltalán az. Valakivel volt esetleg ilyen? Ha átmenetileg zárolták az azt jelenti, hogy majd visszakapom akkor is ha nem írok kódot? Én minden követ megmozgattam de nem sikerül! Akinek vannak tapasztalatai légyszi írja le. Köszönöm!

2021. márc. 30. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

"átmenetileg"

várj!

2021. márc. 30. 22:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen igen, az a terv, viszont ez nem tudom mennyi idő. Veled volt már ilyen? Ha igen, mennyi ideig tartott?
2021. márc. 30. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

nem kaptál az instától értesítést?

abban leírják mi mennyi miért hogy....

2021. márc. 30. 22:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem kaptam, csak annyit, hogy gyanús tevékenységet tapasztaltak a fiókomnál, ezért elővigyázatosságból és a fiókom biztonsága érdekében átmenetileg zárolták.
2021. márc. 30. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, de par egyszeru lepest kovetoen be tudtam lepni. Mondjuk ez gepen volt, ott egy gombra kellett kattintani, aminek szovegere mar nem emlekszem. Szerintem telefonnal detto ugyanez van.
2021. márc. 31. 01:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Le tudod írni légyszi hogy mit kellett csinálnod? Nekem kellett olyat csinálnom, hogy küldtek egy emailt és abban le volt írva hogy milyen szempontok alapján kell küldenem magamról egy képet. Elküldtem, elfogadták, küldtek egy jelszóváltoztató linket, az is sikerült, de mikor szerettem volna bejelentkezni, ugyanúgy azt a szöveget adta ki hogy zárolták.
2021. márc. 31. 08:03
 7/7 anonim válasza:
Szia! Velem is ugyan ez van most...szinten ezer eves az email amire kuldenek a kodot:( valamit irhattak volna hogy mennyi az az “ideiglenes” zarolas
2021. ápr. 1. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!