Mit lehet csinálni ha nagyon meleg a telefon?
"És nem azzal hogy ki kapcsolom a megosztást"
De, azzal.
én az ablaküvegre szoktam tenni az sok hőt elcisz
vagy tedd fagyasztott akármire amit találsz a hűtőben, csak tegyél rá egy törölközőt, hogy a nedvességet az vegye fel ne a telefonod.
vagy jégakku!
"én az ablaküvegre szoktam tenni az sok hőt elcisz"
Jó Isten... A különböző üvegeknek van az egyik legalacsoinyabb hővezetési tényezője a mindennapokban található anyagok közül, de ne zavarjon..
"vagy tedd fagyasztott akármire amit találsz a hűtőben, csak tegyél rá egy törölközőt, hogy a nedvességet az vegye fel ne a telefonod."
A hőnérsékletkülönbség miatt esetleg kicsapódó pára a készülékben meg kit éldekel, mi?
A Huawei ek legnagyobb hibája hogy olyan rohadt melegek lesznek mindentől hogy használhatatlan lesz én volt hogy bevagtam 2 percre a fagyasztoba nem árt neki.
Egyébként plus infó hogy lehet nagyon meleg de 40°C alatt ha ezt eleri akkor lesz csak baj ha ez alatt van kibirja és köszöni szépen jól an :)
"de ne zavarjon"
nem zavar! lehűti télen! ne légy túl okos! abból sok van itt a gyakorin és mind hülyék! :D
"A hőnérsékletkülönbség miatt esetleg kicsapódó pára a készülékben meg kit éldekel, mi?"
Azért írtam a törölközőt! Az felszívja.
A tv-m tápegységét hetekig így hűtöttem mire megjött az új. Tökéletesen működött....
Szeritnem a trollkodás helyett menj hőmérőt kalibrálni!
"Azért írtam a törölközőt! Az felszívja."
A telefon belsejéből. Aham.
"A tv-m tápegységét hetekig így hűtöttem mire megjött az új. Tökéletesen működött...."
Külsőtápos tévé? Hogyne.
"Szeritnem a trollkodás helyett menj hőmérőt kalibrálni!"
Okoskodás helyett menj Mariózni, szvsz. Egyébként kiváló játék.
"A telefon belsejéből. Aham."
hogyen kerülne oda????? előbb felszívja a törölköző....
"Külsőtápos tévé? Hogyne."
Igen, Sony W605B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!