Norbyhehe kérdése:
Van e olyan ingyenes vagy fizetős szolgáltatás amivel hívódallamaot tudok beállítani?
Figyelt kérdés
Szeretném, hogy aki hív ne csak a megszokott búgó dallamot hallja.. van ilyen szolgáltatás..?2021. márc. 28. 19:02
2/7 anonim válasza:
Szia!
Magyarországon még nem hallottam róla.
3/7 anonim válasza:
"Magyarországon még nem hallottam róla."
Pedig volt!
De már megszünt. Nincs ilyen szolgáltatás!
4/7 anonim válasza:
Hogyan érted ezt? A téged hivonak akarsz a telefonjába nyulni ezzel a beállitással?
5/7 anonim válasza:
"A téged hivonak akarsz a telefonjába nyulni ezzel a beállitással?"
Nem! Ne legyél már buta!
Régebben volt olyan szolgáltatás, hogy beállíthattál egy dallamot amit a hívó fél hallott a kicsengés helyett. Nem a saját, vagy a hívó fél telefonjába kellett ehhez belenyúlni, hanem a mobilszolgáltató játszotta be a dallamot be.
6/7 anonim válasza:
Ja,,nekem a Blade zenéje volt beállítva,,rámszóltak,hogy ne vedd már fel,hagy halgassam...
7/7 anonim válasza:
#3:
Valószínűleg elírtam a válaszomat :D
Azt szerettem volna mondani, hogy nem hallottam arról, hogy Magyarországon jelenleg lenne ilyen szolgáltatás.
Régen tényleg volt, de most nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!