Hány éves kortól kell a gyereknek telefon? És szerintetek milyen kellene hogy legyen az első telefon?
A kérdés magért beszél, nem ismétlem!
Esetleg még 1 pluszkérdés:
Ha megláttok egy kb 7-8 éves gyerek kezében egy telefont, azt gondoljátok korai még neki, vagy hidegen hagy titeket az egész, hogy más gyereke mikor kapja meg élete első telefonját?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést, de ha nem világos, akkor nyugodtan kérdezzetek rá :)
Köszi a válaszokat! :)
Hát nincs gyerekem, csak sokszor csodálkozva nézek [nem egyszer volt már] , hogy egy ilyen 7-8 éves kisgyereknek jobb telefonja van mint nekem [pedig az enyém sem rossz], közben vigyázni sem tud rá. Meg egyszer mikor két kisebb lány születésnapján voltam [kb 8-9 évesek voltak], az egyik gyerek dobálta a telefonját a földhöz, meg a kerítesen átdobta a szomszédba, aztán a gyerekek meg szaladtak át érte. Hát normális az ilyen? Nem adnék egy ilyen gyereknek a kezébe telefont, ha ennyire becsüli... Ahogy láttam nem a legolcsóbb telefon volt [kb 60-70 ezer ft-ba kerülhetett...]
én inkább úgy fogalmaznék hogy jobban értenek hozzá, de semmiképpen sem használják ki jobban.
most az hogy játszik rajta nem olyan nagy dolog, azt a Nokia 3410-en is lehet... érteni is csak azért értenek hozzá mert ebbe az érintős világban élnek és nőnek fel. de azért gondolj már bele: egy 10 éves gyerekre, te rámernél bízni egy iphone4-et amit mondjuk a saját fizudból vettél? most ezt úgy értem hogy ha te odakerülnél hogy akkor veszel a 10 éves gyerekednek egy telefont, akkor nem éreznéd úgy hogy egy nagyon drága telefon azért elsőre túlzás?
mert úgy hogy más pénzt költöd el agyban úgy könnyű. nem azt mondom: lehet a gyerekeknek iphone-juk, sőt! örülnék ha minden gyereknek lenne, de azért az csak egy drága dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!