Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak 3G-t tudó régi okostelefo...

Csak 3G-t tudó régi okostelefon hogyan működik (működik-e) 4G lefedettségű nagyvárosban egy vadi új Vodás sim kártyával?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 16:07
1 2
 11/15 anonim válasza:

"látom nem érted... a 3G előtti technikákat ez is tudja"

tökéletesen lehet vele 3G kapcsolatot tartani a szokásos 2-10mbit/sec sebességgel

2021. márc. 26. 18:34
 12/15 anonim válasza:
vagyis mezei weblapok nézegetésére doszt elég
2021. márc. 26. 18:34
 13/15 anonim válasza:
2021. márc. 26. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak annyi közöm van "Szervízmérnök Úr" nevű (mostanában mintha eltűnt volna) fórumtárshoz, hogy hasonló a gondolkodásmódom.

A kérdést pedig elolvastam, akadékoskodni pedig nem is próbáltam, csak leírtam amit tudok.

De hogy akadékoskodjak is (csak a Te kedvedért):

A kérdésben olyan nem szerepelt, hogy fog -e működni, majd ha lekapcsolják a 3G -t (azt csak Te írtad, ezért írtam plusz infót).

Illetve: 4G -vel most sem és a jövőben sem fog az adott készülék működni, mivel gyárilag nem képes használni a 4G hálózatot...

2021. márc. 27. 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Imádom, amikor 10eske félreérthetően kommunikál, aztán neki áll feljebb, hogy félreértették :)

Hogy te milyen Magyar vagy! :) Belőled kéne több, és ölnétek egymást az idióta fogalmazásotok miatt.

2021. márc. 27. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!