Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mindenkinek "összeomlik" a...

Mindenkinek "összeomlik" a telefonja vagy csak nekem? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés
Szóval töltöttem le egy két appot amik nem a Google Playen elérhetők de sosem volt belőle baj mert átvizsgálta a telom és minden oké volt vele most is. Viszont kb egy napja mikor letöltöttem elkezdődött az, hogy kidobált az alkalmazásokból és kiírja hogy pl a TikTok nem reagál. Eleinte csak az nem reagált, a Wattpad és meg egy appom ami Google playes, viszont most már a telom a galériámból is kidob ugyanilyen hibaüzenettel és nagyon lassú is az egész telefon. Azt hittem mégis beszedtem egy vírust de barátom mondta, hogy nála is fennáll a TikTok probléma a másik ismerősöm meg írta, hogy őt is ki dobálja egy napja mindenből a telefonja és hibaüzeneteket ír ki neki. Nekem azt, hogy az msa alkalmazás nem tud elindulni de fingom nincs hogy egyáltalán mi ez, mert sosem találkoztam vele és hasonlóval sem.

2021. márc. 23. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
A kevés RAM is okozhatja. A régi telefonomon 1 GB-al sokszor még az Indító is leállt a Messenger után.
2021. márc. 23. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Android System WebView-val volt valami hülyeség. Már szerintem javították. Frissítsd a programokat.
2021. márc. 23. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

"Mindenkinek "összeomlik" a telefonja vagy csak nekem?"

Ma? Az emberek többségének igen.

2021. márc. 23. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
2021. márc. 23. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. márc. 23. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, nekem nem omlott össze semmi. Valószínűleg kacsahír volt, amit a nevesebb lapok is átvettek.
2021. márc. 23. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

nézz végig a ma feltett kérdések között ebben a kategóriában.

egyébként nekem sem omlott össze semmi, valószínűleg mert már csak a javított változatra frissítettem.

2021. márc. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!