Milyen színben vennétek iphone 12 minit?
Ha ilyen telefont néztek ki akkor melyik színt választanátok?
Tudom ez a legnagyobb problémám :D...(nem kell leírnotok..)
Indokot is légyszi.
Ugye van pirosban, feketében, fehérben, kékben, és zölben.
Melyiket vennétek ha lenne mind elérhető?
:)
Én a sima 12-met pirosba vettem, imádom a piros színt, plusz passzol rengeteg ruhámhoz. Zölden gondolkoztam még, mert az iPad Air 4-em is zöld viszont végül csak a pirosnál maradtam.
De ahogy utólag nézegettem a kiállított darabokat, a kék abszolút a legjobb kinézetre (legalábbis szerintem).
3.milyen több hónaP? :D
első kérdésem basszus...
nem tök mindegy...
ha nem tudsz válaszolni rá akkor minek rabolod az időmet???????
raadásul tokot is akarsz rá, mert az is kérdés vol
hol írtam ezt le basszus?vak vagy?
nem fogok rá olyan tokot venni amitől nem látszik a lényeg...
a színe! nekem ez fontos ezért kérdeztem tán zavar?
ha igen akkor megkímélhetted volna ezt a felesleges pár mp-t mire leírted a véleményed...
Ha bizonytalan az ember kérhet tanácsokat nem?
vagy már az is tilos itt?
Most készülök venni ilyen telefont és először kérdeztem itt ilyet :D..iott már vádaskodtok is vagy mi a ...?
amúgy jól nézne ki hogy 8 évesnek már van iphone 12 minije...nem inkább te vagy az?
Mostantól csak olyan írjon aki értelmesen tud válaszolni az adott kérdésre és nem ír ilyen fölösleges válaszokat..Köszi!
Más esetben ignorálom!
9.köszönöm :)
kékre gondoltam én is mert az olyan különleges bár élőbe se láttam még de majd fogom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!