Nem lehet aktiválni, Iphone?
Iphone 7 telefonomon jelentkezett a probléma,
miszerint "nem lehet aktiválni, frissítés szükséges az iphone aktiválás". Először ugye nem tudott csatlakozni a telefonhálózathoz,
nem lehetett vele telefonálni, nem működött a gps, sms.
Amit írtak, hogy gépről, Itunesból töltsem le a szükséges frissítéseket, megpróbáltam, nem működött. Töröltem az adatokat a telefonról, majd később icloudból visszaállítottam, és így működött egy ideig. Később újra megpróbáltam ugyanezt (tudom, hogy írta a telefon, hogy ne tegyem, de egyszer már bejött, és az egyik témába vágó cikkben is ezt javasolták), viszont ez alkalommal már nem tudom visszaállítani az adataimat, sőt, a telefon bekapcsolása után megjelenő beállítási lépések hamar elvezetnek oda, hogy kiírja a fenti szöveget, és nem tudok továbblépni.
Szervizben tudják orvosolni ezt a problémát?
A legfrissebb iTunes veruó van fent?
ezeket próbáld végig:
Valószínűleg alaplaphiba, legalábbis ezt mondják.
Megjavítani kb. annyiba kerülne, mint a telefon mostani ára...
Valaki tud segíteni? Az icloud biztonsági mentésem tartalmához hozzá tudok férni valahogy mondjuk a gépemen, vagy van bármi mód arra, hogy az adatokat valahogy átvigyem mondjuk egy androidos telefonra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!