Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem lehet aktiválni, Iphone?

Nem lehet aktiválni, Iphone?

Figyelt kérdés

Iphone 7 telefonomon jelentkezett a probléma,

miszerint "nem lehet aktiválni, frissítés szükséges az iphone aktiválás". Először ugye nem tudott csatlakozni a telefonhálózathoz,

nem lehetett vele telefonálni, nem működött a gps, sms.

Amit írtak, hogy gépről, Itunesból töltsem le a szükséges frissítéseket, megpróbáltam, nem működött. Töröltem az adatokat a telefonról, majd később icloudból visszaállítottam, és így működött egy ideig. Később újra megpróbáltam ugyanezt (tudom, hogy írta a telefon, hogy ne tegyem, de egyszer már bejött, és az egyik témába vágó cikkben is ezt javasolták), viszont ez alkalommal már nem tudom visszaállítani az adataimat, sőt, a telefon bekapcsolása után megjelenő beállítási lépések hamar elvezetnek oda, hogy kiírja a fenti szöveget, és nem tudok továbblépni.

Szervizben tudják orvosolni ezt a problémát?

2021. márc. 17. 20:53
1 2
 11/15 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Használtan vetted? Hálózatfüggő (volt)? Egyenes választ kérnék..:)
2021. márc. 18. 08:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem, és nem.
2021. márc. 18. 08:15
 13/15 Morzsi007 ***** válasza:
Recovery mode + restore. Beállítás új telefonként. Sim kártya csere megvolt, vagy addig be se tedd a kártyát, amíg újrarakod a szoftvert. Lehet próbáltad, vagy nem ér semmit, akkor apple szervíz vagy telefon csere, mert nem éri meg költeni rá.
2021. márc. 18. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:

A legfrissebb iTunes veruó van fent?

ezeket próbáld végig:

https://www.youtube.com/watch?v=TWvgldHgZsk

2021. márc. 18. 08:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Valószínűleg alaplaphiba, legalábbis ezt mondják.

Megjavítani kb. annyiba kerülne, mint a telefon mostani ára...

Valaki tud segíteni? Az icloud biztonsági mentésem tartalmához hozzá tudok férni valahogy mondjuk a gépemen, vagy van bármi mód arra, hogy az adatokat valahogy átvigyem mondjuk egy androidos telefonra?

2021. márc. 18. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!