Nem lehet aktiválni, Iphone?
Iphone 7 telefonomon jelentkezett a probléma,
miszerint "nem lehet aktiválni, frissítés szükséges az iphone aktiválás". Először ugye nem tudott csatlakozni a telefonhálózathoz,
nem lehetett vele telefonálni, nem működött a gps, sms.
Amit írtak, hogy gépről, Itunesból töltsem le a szükséges frissítéseket, megpróbáltam, nem működött. Töröltem az adatokat a telefonról, majd később icloudból visszaállítottam, és így működött egy ideig. Később újra megpróbáltam ugyanezt (tudom, hogy írta a telefon, hogy ne tegyem, de egyszer már bejött, és az egyik témába vágó cikkben is ezt javasolták), viszont ez alkalommal már nem tudom visszaállítani az adataimat, sőt, a telefon bekapcsolása után megjelenő beállítási lépések hamar elvezetnek oda, hogy kiírja a fenti szöveget, és nem tudok továbblépni.
Szervizben tudják orvosolni ezt a problémát?
ez ugyanaz a készülék?
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
@2
Nem írtam ki eddig ilyen témában kérdést.
@1
Nem tud ilyen állapotban semmit sem kezdeni vele az itunes,
tehát ez nem játszik.
Szükségem lenne a telefonra, úgyhogy inkább elviszem akkor szervizbe, csak biztosra akarok menni, hogy meg tudják oldani a problémát.
"nem tudott csatlakozni a telefonhálózathoz,
nem lehetett vele telefonálni, nem működött a gps, sms."
a gps kivételével ez eléggé hasonlít egy szolgáltató által letiltott telefonra
használtan vetted?
Semmiképpen sem a szolgáltató tiltotta le, de nem is értem, hogy az miért okozná azt, hogy nem is tudom telefonszolgáltatás nélkül sem visszaállítani az adatok korábbi törlése után.
Eredetileg a "mobilhálózat frissítése sikertelen volt" szöveget írta ki mindig, ezen belül az aktiválósat.
Nem tudom, hogy teljesen tiszta-e, mert ugye én értem, hogy mit próbálok elmondani, ti meg nem:D
Tehát törli az ember az adatokat, és mintha egy új telefon lenne, kezdi el beállítani, aztán majd visszaállítja a biztonsági mentést.
Itt nem lehet az aktiváláson túljutni.
"mobilhálózat frissítése sikertelen volt"
@6
Ez volt az első cikk, amit elolvastam a hivatalos apple oldal után, de azért köszi.
Megvolt minden, amit írtak.
Úgy fest nem úszom meg a szervizt, de azért köszi mindenkinek a segítséget:)
Értem...
Szerintem itt valami komoly probléma lehet amit a szerviz sem fog tudni megoldani - ugyanis ott is hozzánk hasonló guglihuszárok dolgoznak! Csak van megfelelő csavarhúzójuk és ki tudnak cserélni egy akkumulátort. :)
Javaslom hívd fel az Apple magyarországi ügyfélszolgálatát!
06 80 983 435
Elvileg okozhatja ezt hardveres gond is, valószínűleg az is lesz.
@8 Azért megpróbálkozom a szervizzel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!