Megéri Xiaomi(Android)-ról iPhone(IOS)-ra váltani?
Sziasztok
Az utóbbi időben rengeteg bajom van a Redmi Note 8 pro telefonommal rengeteg hibát veszek észre és nagyon sok nem csak egyszer jelenik meg a készüléknél.
Eddig csak Androidot használtam és nem csak egy gyártótól.De mintha az összes telefonommal ez történt volna.
Megéri leváltani IOS rendszerű mobilra vagy maradjak az androidnál?
Ha igen, milyen telefont ajánlotok?
Válaszokat előre is köszönöm!
Attól függ mennyi pénzed van rá
Pl:50K-ért szerintem ne vegyél iPhone-t viszont ha van 300k-D akkor nagyon jó választékból választhatsz.
Én iPhone-t használok és semmi baja nincs, nagyon szeretem.
Mi 9-ről (nem a Redmi) váltottam iPhone 12-re. Már kb egy negyedéve küzdött a MIUI az értesítéseimmel.. folyamatosan jöttek a problémák ha jött pl egy SMS, de a legrosszabb a Messenger chat fejek voltak. Lefagyott tőlük az egész telefon, és ugye ez szoftveres hiba, mert a hardver (Snapi 855, 6Gb Ram stb) abszolút bírta volna.
Sajnálom azért, hogy le kellett váltanom mert valószínűleg az összes eddigi készülékem közül ezt szerettem a legjobban. :/ Mondjuk kínlódgathattam volna a ROM-olgatással, de manapság örülök ha minden másra van egy kis időm.
De végülis nekem megérte iPhone-ra vissza váltanom, hiszen itthon + a cégnél is minden Apple ezért minden flottul működik egymással.
A negyedik válaszoló jól leírta a lényeget, az Android hardver alapon nagyon jó, de ezek a szoftveres szarságok okozzák a vesztét...
Az iOS azért egy zárt alapú rendszer, készülj fel, hogy nem fogsz tudni úgy modolni, mint mondjuk z androidnál, mondjuk nagyobb védelmet is biztosít.
Ha váltani akarsz, az függ attól is, hogy mire akarod használni, ha csak fotó, zene, némi alkalmazás, és közösségi média, akkor válts nyugodtan iOS rendszerre, ha pedig szeretsz rendszergazdáskodni, úgymond hackerkedni a telefonoddal, akkor marad a droid. :D
Furcsa, én mindig is androidos voltam, egyszer volt iPhone-om, de én maradok droidos, neked mégis azt tanácsolom, hogy az olvasottak alapján jót fog tenni egy váltás, csak hát igen, a pénztárcád bírja ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!