Xiaomi Redmi Note 10 pro vagy Iphone 12?
Vagy esetleg 11 pro?
Ezen a két telefonon gondolkodom, esetleg szóba jöhet a 11 pro. Fontos, hogy jó kamerája legyen és nyilván nem egy kategória, de az Iphona nagyon drága (még akkor is, ha összegyűjtöttem rá a pénzt, valahogy sajnálom kiadni), emiatt szóba jött a Redmi Note 10 pro.
Redmi Note 10
Előnye:
Jóval olcsóbb
Androidról váltok, tehát a megszokott dolgok lesznek, nem lesz nagy változás
Legjobb 100 körüli telefon
Nagy az aksija (gondolom az üzemidő is hosszabb mint az Iphone-é)
Bővíthető
Van a dobozban töltő és még tok is
Hátrány:
Egy hatalmas tepsi és még nehéz is
Nem egy hosszú távú telefon, ha használnám is sokáig, nem jönnének rá frissítések (igen egy négy éves Huawei-t cserélek, ami szintén középkategóriás volt)
Iphone 12 előnye
Nyilván sokkal jobb mint a Redmi
Hosszú távra jól lehet vele tervezni, sokáig kap frissításeket, kevésbé lassul be mint az Androidosok.
Gondolom a kamerája is jobb.
Méretben tökéletes, fizikailag hasonló méretű mint a mostani telóm
Hátrány:
Baromi drága
Másik rendszer, bár ez nem annyira, mivel ezt is megszoknám
Kisebb az aksi, üzemidő is kevesebb
Nem bővíthető
Nincs töltő a dobozban (újabb ráköltés), illetve tok sem, de ott megfelel egy olcsó kínai is.
Szóba jöhet még a 11 pro. Mi az előnye a 12-vel szemben? (árban ugyanaz). Az aksija úgy tudom nagyobb, méretben is megfelelő.
Nem tudom hogy a pénz számítson jobban vagy tényleg vegyek egy jobb telefont ennyiért? Mert a redmi is jó abban az árkategóriában.
Iphone 12 jobb valamivel a 11 pro-nál (most a 12-es akciós az istyle-ban)
Csak tudnám mi az a “DEMO”...
látom hogy te egy árérzékeny ember vagy
viccesnek találtam hogy az az előny h adnak pár száz forintos szilikon tokot
mennyivel egyszerűbb lenne teszt vidiket, összhasonlító vidiket nézni
és te magadtól választanál
itt csak te tudod h a szived mélyén melyiket akarod használni
Nekem egy hete van kb Redmi note pro-m. Alapvetoen nem szeretek sokat kolteni telefonra, mivel sajnos 2-3 ev utan mar a legjobb modellekkel is gondok vannak, illetve technologiailag is elavul.
Ez a telefon az arahoz kepest sokkal tobbet nyujt, nekem az elozo telefonom dragabb volt, de minden tekintetben rosszabb.
Egyaltalan nem mondanam tepsinek, vekony es konnyu, kijelzoje video nezeshez pl idealis. A kijelzo felbontasa gyonyoru. Gyors, illetve gyorsan tolt fel. Minden google app megtalalhato raja. Kamera a kivalo, szamos kameramod van. A hozza jaro muanyag tok viszont ha rajta van akkor nem lehet normalisan hallani amikor beszelsz.. tok nelkul pedig kenyes, a magasfenyu muanyag hatlapon meglatszik az ujjlenyomat. Sajnos fullhallgato sem jar hozza, de az is kijon 10ezerbol ha veszel hozza vezeteknelkulit meg persze jackdugo is van.
En eddig meg vagyok vele elegedve, eddigi legjobb telefonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!