Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung galaxy s20 jó telefon?

A samsung galaxy s20 jó telefon?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy könnyen túlmelegszik, ez igaz? Nekem igazából csak telefonálásra kéne, néha játszok rajta, de igazából inkább csak zenét hallgatok rajta. Azt hallottam, hogy az akksija jó, igazából csak az érdekelne. Most iphone 6s-em van, tudom, kicsit régi, csak általában addig használom őket, amíg lehet, és ez kb. 1 órát bír ki össz-vissz, szóval lecserélem.
2021. márc. 17. 07:47
1 2
 11/12 Morzsi007 ***** válasza:
100%
A munka hőt termel, ha szükség van teljesítményre az bizony hővel jár. a jobb optimalizálás miatt az iphone-ok nem melegednek annyira, mint az androidos mobilok, de vannak esetek, ahogy írták itt is, hogy előfordulhat, hogy melegedik az iphone is(Xs). Mondjuk ott már azért elhasználódott az aksi. Talán az S20FE volt, ami nagyon melegedett Samsungok közül legjobban(csak olvastam), de szerintem normál használat mellett nem fog leégni a kezed:-). Szóval nyugodtan vedd meg vagy válasz egy iPhone-t, a 6S már lassan 6 éves platform, lesz különbség.
2021. márc. 17. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Tudom regi kerdés de nekem s20 lett most. Az érdekes az hogy először rohadt meleg volt és egy sima böngészés közben is totál forró lett az akksi (ami vadi új) pedig nagyon gyorsan merült. Gondoltam na ezt aztán nagyon megérte megvenni. Aztán jött egy frissítés amit telepítettem..utana azonnal jó lett már egyáltalan nem is melegszik.
jan. 25. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!