Normális, hogy ilyen soka helyet foglal a rendszer?
6,78 GB-ot foglal iPhone 7-en a rendszer ez normális?
Lehet csökkenteni?
Megvetted, nem?
Akkor normális.
Ha nem vetted volna meg, akkor dolgoznának azon, hogy kisebb legyen.
Akkor még egyszer:
𝐇𝐀 megveszed ezt a kütyüt, 𝐀𝐊𝐊𝐎𝐑 normális az, hogy így néz ki a rendszere.
Tudod, itt két lehetőség van:
- dolgozzunk vele, fizessünk az embereknek, akik írják, és várjunk, míg elkészül,
- toljunk alá még egy kis hardvert.
És ma többségében az utóbbit választják a gyártók.
𝐃𝐄 ha 𝐍𝐄𝐌 vennéd meg az ilyet, akkor KÉNYTELENEK lennének az elsőt választani!
Amúgy megkérdezhetem, hogy a kérdést miért nem a helyére tetted fel?
Milyen szakértőket vársz az "egyéb" kérdésekben?
1, 2, ... nálad mi a probléma? Mert hogy az van az egészen biztos. :D
Teljesen normálism kb enny az iOS rendszer. Az gyári alkalmazások körül rengeteget le lehet törölni ha nem kellenek. Hosszan megérinted, majd kopp az X-re. Ha mégsis szükség lenne rájuk, akkor az App Store-ból le lehet tölteni újra.
Nekem a 11 pro-n 8,05 GB most. 1,5 éves telefon, azóta törlés, takarítás nélkül
Azt is tudnod kell, hogy a rendszer pontban mutatott tárhelyfoglalásban nagyon sok dolog benne van még a rendszer magján kívül. Pl az email csatolmányok, böngésző gyorsítótárak, stb. Tehát ahhoz neked is van közöd hogy mennyi lesz a felhasznált hely. Ha nem küldesz mindenhova teljes felbontású képeket, lasabban telik a tárhely!
úgy értem: 1, 3,
Mindegy... a lényeg, hogy vagy többet igyál, vagy kevesebbet! :)
"Teljesen normálism kb enny az iOS rendszer."
Tudod, a DOS 600 KB körül van.
A Windows 98 mindenestül elfér egy CD-n, 600 MB.
Lehet, hogy neked az normális, ha egy operációs rendszer 8 GB-ot foglal - de azt talán ne mondd, hogy ez egy megváltoztathatatlan isteni rendelés.
Ezt részben a piac döntötte el így, hogy a fejlesztők a gyorsaságra gyúrtak a takarékosság helyett.
Erre mondtam azt, hogy ezt a piac eszközeivel meg is lehet változtatni: ha nem veszed meg.
286-oson kezdtem, pontosan tudom, hogy egy 1,2MB-s floppyra sok játék ráfért!
Azt viszont te értsd meg, hogy a rendszerként aposztrofált adatmennyiség nem csak a rendszerfájlokat, hanem sokminden letöltött, cachelt vackot is tartalmaz.
Illetve a majd felbontás őrületben például egy egyszerű ikon is sokszorosa felbontású mint egy régi 640x480-as monitor.
Az hogy a ráírt tárhely nem akkora mint ami ténylegesen használható ez sosem volt kérdéses, még a DOS-os időkben sem lehetett egy 10 megás HDD-re 10 megányi adatot ráírni.
A számítógépek, PS, XBOX, mind sokkal kevesebb felhasználható tárhely mérette rendelkeznke mint ami a dobozon fel van tüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!