Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bátyám állandóan berúg bulizás...

Bátyám állandóan berúg bulizás közben. De úgy nagyon. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
28 éves, hetente 1x szinte mindig ezt csinálja ha nem 2x. Van, hogy úgy kell reggel megkeresni a városban mert azt sem tudja hol van, volt már, hogy egy árokban ébredt, volt hogy egy ház sarkánál. Elhagyja a cuccait, kabátot stb. Ez csak szerintem nem helyes? Vagy én reagálom túl? Ebből mi baja származhat? Félek, hogy tönkreteszi a karrierjét meg az egyetemi tanulmányai rovására megy.

2014. okt. 12. 10:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem, hogy ha próbálok vele erről beszélni csak megsértődik. Apa külföldön lakik, másik családja van, anya meg szinte sosincs itthon a munkája miatt, ebből szinte semmit nem lát.
2014. okt. 12. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez már tényleg nem normális. Ha öntudatlanul mászkál a városban, simán baja eshet, elüti egy autó, kirabolják, stb... már az elvesztett cuccokból is anyagi kár származik, és hogy ezt heti 2-3x megcsinálja...
2014. okt. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!