Bátyám állandóan berúg bulizás közben. De úgy nagyon. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
28 éves, hetente 1x szinte mindig ezt csinálja ha nem 2x. Van, hogy úgy kell reggel megkeresni a városban mert azt sem tudja hol van, volt már, hogy egy árokban ébredt, volt hogy egy ház sarkánál. Elhagyja a cuccait, kabátot stb. Ez csak szerintem nem helyes? Vagy én reagálom túl? Ebből mi baja származhat? Félek, hogy tönkreteszi a karrierjét meg az egyetemi tanulmányai rovására megy.2014. okt. 12. 10:51
1/2 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem, hogy ha próbálok vele erről beszélni csak megsértődik. Apa külföldön lakik, másik családja van, anya meg szinte sosincs itthon a munkája miatt, ebből szinte semmit nem lát.
2014. okt. 12. 10:51
2/2 anonim válasza:
Ez már tényleg nem normális. Ha öntudatlanul mászkál a városban, simán baja eshet, elüti egy autó, kirabolják, stb... már az elvesztett cuccokból is anyagi kár származik, és hogy ezt heti 2-3x megcsinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!