Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szép kártyával telefont...

Szép kártyával telefont vásárolni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet...
2021. márc. 14. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Hogy éljünk a szép kártya szépségével, azt mondanám, hogy szép is volna.
2021. márc. 14. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

SZÉchenyi Pihenőkártya, vagy SZállás Étkezés Pihenés, amelyik tetszik, ezek a rövidítések takarják, vendéglátóhelyeken lehet csak fizetni vele, akkor szerinted...?

Remélem, hogy ez csak troll kérdés, és nem vagy ennyire "setét"!

2021. márc. 14. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

"Remélem, hogy ez csak troll kérdés, és nem vagy ennyire "setét"!"

Tudod elég sok okos ember van az országban akik megtalálják a kiskapukat és a lehetőségeket. Manapság már nagyon sok boltban elfogadják a beautiful cardot! A környékemen van több olyan húsbolt, vagy ABC ahol minden további nélkül lehúzzák a kártyát.

Ugyanez volt annak idején az Böske utalvánnyal is. Fonyódon, meg Kiskunhalason is volt (van?) egy bolt ahol kb mindent is ki lehetett fizetni vele. Kerékpár, TV, Mosógép, Telefon!

Szóval szerintem biztos van olyan bolt ahol ki tudják elégíteni ezt az igényt is.

2021. márc. 14. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Hallodtam róla hogy van rá lehetőség, azt hittem valaki tud valamit nyilván nem trollkodásnak szánom ha egyszer már ki írom ide!!! Köszi
2021. márc. 15. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet:

[link]

2021. márc. 15. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!