Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használtan 28-30.000 Ft körül...

Használtan 28-30.000 Ft körül milyen telefont lenne érdemes vennem?

Figyelt kérdés

Csak telefonálásra, Viber, Messenger, stb.hívásra kellene.

IPhone 6s már nagyon elavult? Huawei, Samsungokat nézegettem még. Melyik érné meg?

2021. márc. 14. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd:

[link]

[link]

Szerintem ezek jó vételek lennének.

2021. márc. 14. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek használt? Ha semmi különlegesre nem akarod használni, akkor érdemesebb lenne egy kiskategóriás telefont nézegetni. Azokat 30 körül megkapod újonnan.
2021. márc. 14. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Vicces azért, hogy a 2016-os S7 Edge erősebb, mint a fél éves Redmi 9AT :D

2021. márc. 14. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Csak baszhatod az S7 Edget mert már kb semmilyen frissítést nem kapsz rá. Az nem fog még 2-3 évet elvinni. Míg egy újabb eltud. Egyébként az S7 Edge csúcskategória volt, kár hasonlítgatni. Nekem is most S20 Ultrám van, más kategória, meg az árcédula is.

2021. márc. 14. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

30k-ért újonnan semmi normálisat nem fogsz találni.

Mindenképpen használtan próbálj találni valamit. Amiket az első linkelt, szerintem jók.

2021. márc. 14. 18:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy mivel nem fogom sok mindenre használni (van iPad-em és azt használom mindenre), ne legyen nagyon drága, de azért legyen mégis viszonylag normalis. Ezért venném inkább használtan. Az elsőnek köszönöm nagyon a linkeket, ezek szimpatikusak, mondjuk jó lenne helyben személyes átvétellel találni, keresgélek. Jöhetnek még ötletek, köszi mindenkinek!
2021. márc. 14. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyiért kell telefon személy szerint iPhone SE-t néznék:

[link]

Vagy érdemes kicsit hozzátenni és 7-est venni.

Bármennyire Android pártú vagyok de ha használt játszik és több mint 2 éves akkor csak iPhone jöhetne szóba a szoftveres támogatás miatt.

2021. márc. 14. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:

A 6s és 6s Plus jó telefonok a mai napig.

Amit még ajánlok ennyiért, az az Alcatel 1S 2020 (új). Szerintem baromi jó teló, viszont nem sok frissítés lesz hozzá. De a használtakhoz sem már.

Használtan van még Samsung Galaxy A8 2018, Huawei P10, P10 Lite, P20 Lite.

2021. márc. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!