Hogy lehet az, hogy egy Huawei Mate 20 pro állítólag vízálló készülék egy egyszerű lemosástól beázik?
Figyelt kérdés
A telefont használtan, de üzletből vettem. Állítólag IP68-as...2021. márc. 14. 10:56
1/9 anonim válasza:
Mit is olvastál az ip68 szabvány leírásában? mondjuk wikipédián?
2/9 anonim válasza:
A vízállóság bizonyos feltételek között teljesül. Amíg ezek a feltételek fennállnak, addig vízálló.
3/9 anonim válasza:
Ha már egyszer volt kijelzőcsere/akkumulátor csere rajta/benne, akkor azonnal meg is szűnik a vízállóság.
Használt készüléknél pedig sajnos elég valószínű.
4/9 anonim válasza:
"A telefont használtan, de üzletből vettem."
Az hogy üzletből vetted nem garancia semmire.
Nyilván már javították azért adták el.
5/9 anonim válasza:
Ezért nem mosunk elektronikai készüléket akkor se, ha vízállónak van titulálva.
Ráadásul erre garancia sincs, szóval most fizetheted a javítást.
6/9 anonim válasza:
De mi az istenért mosod le folyóvízben a telefont? :D Oké, hogy valamennyire vízálló, de attól még nem gumikacsa.
7/9 A kérdező kommentje:
Fényképezni akartam a vizet.
2021. márc. 14. 11:45
8/9 anonim válasza:
"A Huawei megjegyzi azt is, hogy a víz- és porállóság nem tart örökké, és idővel az ellenállóképesség normál használat mellett is csökkenhet."
9/9 anonim válasza:
Leírom röviden, hogy megy ez: mikor a propaganda hatására megveszed a készüléket, akkor vízálló. A valóságban senki semmilyen garanciát nem vállal rá. Reálisan úgy kell kezelni egy "vízálló" telefont, hogy egy esőben talán nem megy tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!