Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Facebook likeolás és alkalmazá...

Facebook likeolás és alkalmazáson belüli hangokat, valamint a messengeren belüli hangok (pl ahogy elküldöm az üzenetet) hangerejét hol lehet állítani?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatról a másikra nagyon hangos lett. Előtte amióta megvan a telefonom tavaly nyár óta, végig normális volt a hangereje ezeknek, próbáltam már újra rakni az messengert, az sem segített. Ha pedig teljesen kikapcsolom az se a legjobb megoldás nekem, jók lennének ezek a hangok, csak olyan olyan hangerővel ahogy voltak.

A telefon: Samsung A51 Android 10

#Android 10 #Samsung A51 #Messenger hangok #Facebook hangok #Messenger hangerő #Facebook hangerő
2021. márc. 12. 05:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
Vagy a messengeren belul, vagy a telefonod beallitasan belul tudod az ertesitesek hangjat megszabni gondolom alkalmazastol fuggoen, nekem iphoneom van, de biztos vagyok benne hogy ilyen funkcionak androidon is kell lennie. Hangoknal vagy ertesiteseknel keresgelj
2021. márc. 12. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Nyomd meg a hangerő gombot, majd a három pöttyöt a felugró csíkon, akkor kijön az összes hangerő. (A régebbi androidon lehet, hogy nyíl volt három pötty helyett, már nincs előttem, de a lényeg, hogy több hangerő csíkot láss egymás mellett/alatt.)

Az értesítési hangerőt, kis harangocska a jele, azt vedd lejjebb.

2021. márc. 12. 07:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen ez megvan és ezt már csináltam is, de hiába húzom lejjebb az értesítési hangot, az csak arra vonatkozik, ha valaki ír nekem és csenget egyet a messenger.
2021. márc. 12. 08:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Ettől még a likeolás hangereje és az amikor elküldöm az üzenetet hangerő nem lesz kisebb sajnos.
2021. márc. 12. 08:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor a rendszerhangokat vedd lejjebb ugyanígy (csavarkulcs).
2021. márc. 12. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Az alkalmazáson belüli hangok bizonyos esetekben médiahangként játszódnak le (mint a zene/videó lejátszás esetén), így a média hangerő is lehet a ludas.

Bár nem használom egyik említett alkalmazást sem (szerencsére), de hasonló jelenséggel találkoztam más alkalmazás használata közben...

2021. márc. 12. 13:37
 7/11 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom, pár napja kezdődőtt!
2021. márc. 13. 18:00
 8/11 anonim válasza:
7-es vagyok: Samsung Galaxy A6 (2018)
2021. márc. 13. 18:03
 9/11 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a baj.
2021. márc. 13. 20:54
 10/11 anonim válasza:

Valóban pár napja kezdődött. Engem annyira bosszantott, hogy nem nyugodtam.

A Facebookban a három vonalkán belül sikerült kiiktatnom.

"Médiatartalmak és névjegyek"

"Hangok az alkalmazásban", ezt kell kikapcsolni.

🙂

2021. márc. 17. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!