Erre a problémára van tippetek?
Figyelt kérdés
Nemrég vásároltam egy Sony WH-Ch 700n fejhallgatót. Eddig nagy megelégedéssel használtam, de ma a vonaton elkezdett szaggatni illetve megállni a hang lejátszás közben. Újraindítottam a telefont (MI9 lite) és ismét párosítottam a fejessel, a probléma elhárult, de egy esetben még mindig megakad a hang. Amikor a messengebe lépek és előugrik a virtuális billentyűzet egy másodpercre megakad a hang, minden egyes alkalommal amikor írok valakinek.Elég dühítő (tudom apróság de akkor is) mert ilyet korábban nem csinált. Van valami tippetek erre?2021. márc. 11. 11:39
11/14 A kérdező kommentje:
Sikerült azonosítani a hibát. Messengeren belül
értesítések és hangok
alkalmazáson belüli hangok kikapcsolása esetén megszűnik a hibajelenség.
2021. márc. 11. 14:30
12/14 anonim válasza:
Akkor csak eltaláltam a hiba okát a #2-es válaszomban. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Igen köszi. Remélem egy frissítéssel majd megszűnik ez a gond, próbáltam újratelepíteni de az se segített.
2021. márc. 11. 21:22
14/14 anonim válasza:
Sajnos sok a gond a messengerrel, de nem csak telefonon... asztali felületen is. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!