Erre a problémára van tippetek?
Szerintem nagyobb eséllyel lesz a mobil szoftverében a gond, rossz média kezelés, nem a fejessel van a gond.
Illetve akkor előfordulhat szaggatás, amikor nagy az interferencia, jellemzően ha "hagyományos" 2.4GHz-s wifi-re egyidejűleg vagy csatlakozva, melynek olyan a csatorna frekvenciája, amely bezavarja a szintén 2.4GHz-n működő Bluetooth-t, ez elég elterjedt probléma.
Hogy tudod látványosan prezentálni:
1: Kikapcsolt BT, csak Wifi-n mérsz egy internet sebességet
2: Aktív BT kapcsolat mellett mérsz egy Wifi internet sebességet
2. esetben látványosan lassabb lesz a wifi kapcsolat.
Vettél egy kibszott drága telefont, és ahelyett, hogy vettél volna egy 3 3 dolláros fülest, hallgatnád a gagyi zenédet mp3 tömörítésben, aért reklamálsz nálunk, hogy a két (még egyszer mondom), kibszott dága dolog nem beszélget.
Első körben megtaposnám őket, vagy angolul rákeresnék arra, mi a kommunikációs hiba oka.
De levonnám a tanulságot egy életre, hogy soha többé nem komplikálok el dolgokat. Zenét drótos fülesen hallgatok.
(bár szerintem örökre maradsz hülye, ha nem veszed le a fülhalgatót utazás közben).
A telefon még a 100k-t sem éri el árban, ez olyan "kib*szott drága"? :D A fejhallgatója meg 31k-tól indul árukeresőn... ez lenne 3 dollár?! Durva lenne. :D
Azt sem értem, miért lenne attól hülye, hogy utazás közben zenét hallgat fejhallgatóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!