Jelenleg a htc Wildfire 80e ft-ba kerűl meggyi idő míg
lemegy egy kicsit az ára, kb menniyvel fog lemenni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 17:56
1/5 anonim válasza:
A piros mobilszolgáltatónál már most is megkaphatod kb 30eFt-ért, igaz, ennek kétéves hűségnyilatkozat és a Surf díjcsomagok egyike a feltétele. Szerintem megéri így (bár én Multimedia 7900 díjcsomaggal, 42eFt-ért vettem), de ha van türelmed, akkor néhány hónapon belül megjelenhet használtan 60eFt körül (az kártyafüggetlen új készülék ára sztem nem fog már drámaian változni idén). Ha pedig *nagyon* türelmes vagy, várd meg a karácsonyi ajánlotatokat, vagy az újévi áresést. A készüléket amúgy csak ajánlani tudom, a 2.1-es (Eclair) Android nagyon kellemes a HTC Sense-szel, de a hírek szerint ősszel (egyes helyeken már szept első felében) jön rá a 2.2 (Froyo) is. Egyetlen hátránya talán a QVGA (320*240 px) kijelző, ami szép, élénk, de nem valami nagy a felbontása. Mielőtt megveszed, nézd meg, hogy elég-e neked (filmeket nem ezen fogsz nézni). Ebben a méretben talán a Samsung Galaxy Spica jöhet szóba még, azon HVGA (480*320) kijelző van, de a 2.1 kissé zötyög rajta (pedig papíron gyorsabb proci van benne, de kevesebb RAM). Ha van vmi kérdésed, tedd fel bátran.
2010. aug. 18. 22:18
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
oké, ha vmi kérdésem lesz még a készülékkel kapcsolatban akkor szeretnélek majd megkérdezni :)
2010. aug. 20. 16:52
3/5 A kérdező kommentje:
szeretném megkérdezni,hogy a menüje magyar nyelvű? mert néztem a vodafone oldalán és ott azt írták hogy nem magyar nyelvű, ha tleg így van akkor tudok tenni rá magyar nyelvet?
2010. aug. 22. 09:53
4/5 A kérdező kommentje:
még 1-2 kérdés:
lehet rátenni élő háttérképet vagy esetleg android 2.2-es vagy androi 3.0-ás verziót?
2010. aug. 22. 13:57
5/5 anonim válasza:
Nos, valóban nem tud magyarul (valamilyen megfontolásból a cseh, angol, lengyel és orosz nyelvek vannak rajta), magyarításról sajnos nem tudok (azt hiszem, a HTC dolga lenne).
Android 2.2 (Froyo) valamikor ősszel érkezik rá (egyes területeken állítólag már szeptember első felében), a 2.3 (Gingerbread) verzióról még nem tudni sokat (pl. a hardverigényeket sem). A 3.0 is a Gingerbread lesz, de még nem világos, hogyan,egyelőre úgy tűnik, hogy a mobilokra marad a 2.3, a 3.0 pedig azonos alapokon, de új kezelőfelülettel a táblagépekre lesz optimalizálva (úgyhogy a Wildfire-n nem lesz keresnivalója).
Mozgó háttérképeket (amik szerintem egyébként is majdnem 10 percig érdekesek) nem bír el ez a proci.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!