Hogyan tudok telefonbeszélgetést rögzíteni iphonon?
Van egy alkalmazás évi 23000 Ft-ért, de annál os minden hívás előtt hozzá kell adni mint egy konferencia beszélgetés. Ez így nem elég jó megoldás.
Tudtommal az iPhone nem enged ilyesmit, ezért hajlando lennék a kinyitni az iphont, és külső forrásból származó dolgot telepíteni.
Android on mi az ami működik is? Mert az ACR tudtommal csak az én hangom rögzíti.
"Android on mi az ami működik is? Mert az ACR tudtommal csak az én hangom rögzíti."
Android 11, One UI 3.0 (Galaxy S10+): az ACR működik, de csak ha a Galaxy Store-ból van telepítve. A Google Play-es változat nekem is csak a saját hangom veszi, de a Galaxy Store-os tökéletesen működik.
"Tudtommal az iPhone nem enged ilyesmit, ezért hajlando lennék a kinyitni az iphont"
melyiket?
az újabbakhoz tudtommal nincs jailbreak...
egyébként én xda-n kezdenék el nézelődni ezügyben, ott biztos többet tudnak erről.
Play store-ból a Hívásrögzítő tökéletesen teszi a dolgát. Sokszor nem tudok jegyzetelni amikor kéne (szülők bev.listája, kontakt adatok amit beszélgetés közben ad meg valaki, időpont fixálása, stb.), erre kiváló.
5-6 éve volt iPhone-om, akkor nem volt olyan app, amit itt az adatvédelmi trv alapján engedett volna feltenni, és ezt tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!