Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik, olyan akalmazás,...

Létezik, olyan akalmazás, vagy menüpont amivel telefonbeszélgetést lehet rögzíteni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Látom lustaság forevör a google-t meg senki nem ismeri.

De tessék 2 másodperc google után, ha androidos vagy akkor itt van pl ez de azt hiszem sonyban van alapból is, de ha nincs vagy nem az van neked akkor itt van a

"Telefonhívást rögzítő ACR"

[link]

2016. okt. 17. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Létezik ilyen alkalmazás. Nem írtad, milyen rendszered van, így nem nevezek meg ilyeneket. Találsz, ha rákeresel.

Azt fontos tudnod, hogy használni csak akkor használhatod, ha tud róla a másik fél is. Tehát azzal kezded a beszélgetést, hogy közlöd a másik féllel, hogy felveszed a beszélgetést, s hogy ehhez ő hozzájárul-e. A törvény talán azt is előírja, hogy a rögzítés célját is megnevezd.

Amennyiben bűncselekmény leleplezése a cél, akkor menthető, ha titokban tartod, s feljelentéshez mellékeled.

2016. okt. 17. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Sima hívásrögzítő tényleg rengeteg van. Én viszontolyat keresek már hónapok óta, amivel a Messengeres hívásokat is fel lehet venni, na ilyet még mindig senki sem tud???
2016. okt. 17. 10:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,de nem tudom mi ez a "lustaság forever"!Azért van a gyakori kérdések nem?Hogy kérdéseket tegyek fel.Undorító ez a bunkó hozzáállás,és bárhova megy az ember mindenhol ez megy.Komolyan inkább nem is irtál volna ide.
2016. okt. 17. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Egyrészt a Play-on van jópár call recorder, másrészt neked kell kipróbálni, hogy a te készülékeden mennyire megbízható 1-1 app, szóval rá kell buknod a témára, akárhogy is nyafizol. A másodikra meg ne hallgass, az ilyen kérdéseknél mindig jön egy okos, aki ezt szajkózza. Szóval tegyél fel egy rögzítőt és használd. Mindig használd és a legfontosabb, hogy soha, senkinek ne áruld el, hogy rögzíted a beszélgetéseket. Se családnak, se haveroknak és soha ne poénkodj 1 felvétel lejátszásával a cimborák előtt. Amit nem tudnak, az nem fáj.

Hogy miért is jó a rögzítés: amire rögtön gondol az ember, hogy pl. leleplezni egy zsarolást. Oké, ilyen is van, de egy átlagjóskának erre sokat kell várnia :) Viszont a mindennapokban elképesztően hasznos visszahallgatni 1-1 beszélgetést pl. üzlettel, szolgáltatóval, ahol adatok, számok, nevek hangoznak el, amiket képtelenség felírni a beszélgetés alatt.

2016. okt. 17. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

"Viszont a mindennapokban elképesztően hasznos visszahallgatni 1-1 beszélgetést pl. üzlettel, szolgáltatóval, ahol adatok, számok, nevek hangoznak el, amiket képtelenség felírni a beszélgetés alatt."

Igen. És az ilyen eseteket miért kellene eltitkolni?

Csókolom, nem baj, ha hangos jegyzetet készítek, nem tudom most írni?

Van a telefonomon rögzítő, s néha alkalmazom is ezen a módon.

2016. okt. 18. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem, mi a baj ezekkel az alkalmazásokkal, igen hasznos tud lenni.

Nekem például akkor jött nagyon jól, mikor munkát kerestem, mivel rengeteg helyre hívtak be állásinterjúra, és fejben tartani képtelenség lett volna, hogy mikor hová kell mennem, így viszont egyszerű volt a dolgom :)

Amúgy meg a cégek, ügyfélszolgálatok nagy része is rögzíti a beszélgetéseket, ha valaki nem tudná ;)

2016. okt. 18. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es! Semmi baj nincs vele, csak mindkét félnek tudnia kell róla. Az említett cégek is mindig bemondják, hogy minőségbiztosítási okból rögzítik a beszélgetést. És arról is tájékoztatnak, mit tehetsz, ha nem akarod a felvételt.
2016. okt. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!