Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg kp502-es telefonom van és...

Lg kp502-es telefonom van és mindig azt írja ki ha bekapcsolom, hogy USIM LOCKED. Valaki tud segíteni? Help!

Figyelt kérdés
Már kb. másfél hónapja vettem és egy hete tettem bele memokártyát, de eddig semmi baja nem volt..rendesen működött. Tegnap este pedig kiírta ezt az üzenetet és kikapcsolt és azóta sem jó. Mi lehet a baja? Mit csináljak?
2010. aug. 18. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, sőt lehetetlennek tartom hogy a memókártya és a hiba összefügésben van!

A hibe jelentése: SIM LETILTVA/ZÁROLVA

Mindenféleképpen sim kártya hibája van, vidd be a szolgáltatódhoz és kicserélik.Gondolom nem másik simet tettél bele mert ha nem független mobilba más szolgáltató kártyáját teszed akkor is ezt írja ki!

2010. aug. 20. 07:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tettem bele más simet..az van benne amivel vettem.
2010. aug. 20. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor sim hiba! Vidd be kicserélik!
2010. aug. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!