Tattu kérdése:
Xiaomi telefonon hogy tudom beállytani az értesítések hangjait ?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy már van kábé fél éve Xiaomi telefonom, de mindig mikor YouTube-ozok, akkor a videó elhalkul, annak ellenére hogy az értesítéseknek nincs hangja, mert levettem. Nem tudom ezt valahogy kikapcsolni ? Vagy van valamilyen megoldás rá?2021. márc. 4. 14:24
2/2 anonim válasza:
Néma/rezgő/ne zavarjanak
módokban nem lenne szabad ezt csinálnia. Ha csak egy "néma" hangot állitasz be, akkor annak lejátszásakor bizonyos alkalmazások média hangjait ugyanúgy le fogja 'csavarni' arra az időre, amíg a beállított (teljesen néma) értesítő hangot lejátssza.
Teszteltem ezt már több xiaomi mobilon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!