Xiaomi Mi Band 5 okosóra nem érzékeli a telefonom értesítését.miért?
Augusztusban vettem az akkor megjelent Xiaomi Mi Band 5 órát, telepítve van a MiFit app, és működött minden rendesen.
Az elmúlt 1 hónapban hiába van bekapcsolva a bluetooth, nem rezeg az órám ha hívnak, akkor se ha sms-t kapok, de van hogy az sms megjelenik, de nem rezeg. Pedig össze van kapcsolva a mobilommal.
Az appban is be van állítva hogy kapjak értesítést.
Esetleg valakinek tapasztalata?
Folyamatosan fut a mi fit app??
Ha nem fut nem is fog jelezni.
Az mi fit app nak megvan adva a megfelelő jogosultság mindenhez?? Mert elég sok dolgot kell beállítani hogy minden zavartalanul működjön.
Az be van állítva, hogy csak akkor jelezzen, ha a kijelző nem megy?? Ha igen, akkor a telefonon ki van kapcsolva az, hogy az értesítések ébresszék fel a kijelzőt??
Valami pedig mégsincs beállítva. Ha minden úgy lenne ahogy kellene akkor működne.
Folyamatosan jelzi is felül az értesítési sávon, hogy fut az alkalmazás??
Ha nem valami gagyi hamisítványt vettél és mindent úgy csináltál ahogy kellett akkor tenné a dolgát. Nekem se volt egyszerű elsőre beállítani. Valamit félre kattintottam egyszer és onnantól nem csinálta a dolgát. Ha kiléptem az alkalmazásból, akkor már le is csatlakozott.
Töröltem a teljes appot és felraktam újra. Mindent engedélyeztem, mindent beállítottam, az akkumulátor optimalizálásnál is, a menüben is rögzítettem meg minden egyéb dolog amit csak kért. Azóta gond nélkül működik.
Meg egy alkalmazásomnál volt egy ilyen gond, hogy felvillant a kijelző. Ezt ugye úgy vette az óra hogy én azt megnéztem a telefonon és nem jelzett ki. Ahhoz még külön ezt be kellett állítani a telefonban, hogy a kijelző ne ébredjen fel. De minden jó. Ha hívnak hamarabb rezeg a karkötő mint a telefon, írja is hogy ki hív.
Működik szépen a ne zavarjanak mód is. (ezt megnézheted esetleg, hogy itt nem-e állítottál be véletlen hülye időkorlátot és emiatt nem jelez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!