Kaptam egy Xiaomi Mi Band 5 karkötőt, de nem csatlakozik a telefonomhoz. Van valakiknek ötlete, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A Bluetooth be van kapcsolva.
A telefonom Samsung Galaxy S7
8-as android van rajta.
2020. dec. 24. 12:11
1/12 anonim válasza:
telefon látja bt eszközök között?
2/12 anonim válasza:
Nem az android a lényeg,hanem a bluetooth verziószáma.Tehát,ha a karkötőd pl. 6.2 bluetooth tud,akkor nem tudod egy 5.0 telefonhoz csatlakoztatni.
5/12 anonim válasza:
4# pedig igaza van,szerinted miért nel csatlakozik nagyokos?Pont azért amit írt
6/12 anonim válasza:
Rajta van a telefonon a mi fit app? Szerintem anélkül nem fog csatlakozni. A karkötőt föl kell tölteni, legalábbis nekem gyárilag csutkára le volt merülve. A bluetooth verziók között azért illene lenni némi visszafelé kompatibilitásnak, szóval az nem kéne hogy problémát okozzon.
7/12 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is az van, a mifit, vagy az amazfit van telepítve? Vagy a bluetooth-on keresztül hozzá van kapcsolódva?
8/12 anonim válasza:
Bocsánat, amazfitet át nevezték zepp-re ezért zepp
9/12 anonim válasza:
Mert nekünk volt 2/4/5 és az nem lehet, hogy nem választottad le?
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak most sikerült megnéznem.
A Bluetooth verziószámát nem tudom, de az appot letöltöttem, igen. És nem volt korábbi karkötő sem (2,4).
Viszont közben a fiam addig bogarászta, hogy közben sikerült a kütyüket összehangolni.
Nagyon jó volt látni, higy ennyien akarnak segíteni, köszönöm még egyszer.
2020. dec. 25. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!