Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Iphone 12 Mini mennyire...

Egy Iphone 12 Mini mennyire lesz megváltás a mostani Samsung Galaxy Pocket Neo-hoz?

Figyelt kérdés

Tudom, egyértelmű a válasz rá de azért kíváncsi lennék.

Jelenleg egy nagyon lassú 5 éves galaxy pocket neo mobilom van amin nincsen selfie kamera se, sőt annyira lassú hogy a billentyűzetnek is kell töltődnie mire leüti akár az L betűt szinte.

Ez van mert, minden mobilom tönkrement és a korábbi iphone 5s-et vízbe ejtettem, amivel nem volt gond csak az is belassult.

Hamarosan tervezek venni egy teljesen új mobilt méghozzá az iphone 12 mini-t, mert bármelyik mobilt néztem nekem ez lenne a tökéletes méretileg is főleg.

Gyorsaságilag mennyire gyors?

Akksija mennyit bír ki? Mert ez a pocket neo szinte fél óra alatt lemerül,sőt úgy merül hogy nem is használom semennyire.

Nagyon szenvedés ezzel a telefonnal de csak ez van amivel telefonálni tudok legalább.

Kamerája ennek szó szerint pixeles, maga a telefon is pixeles.

Elfordítom egy picit és máris elhomályosodik a fél képernyő.

Mennyire lesz megváltás egy újonnan vett iphone 12 mini egy ilyen nagyon lassú galaxy pocket neo-hoz képest?

2021. márc. 3. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Nekem 12 mini-m van, előtte egy SE volt. És e két telefon között is hatalmas a különbség, akkor szerintem még el se tudod képzelni, hogy milyen lesz a 12 a galaxy-hoz képest.

Gyors telefon, szinte minden azonnal megnyílik rajta. 1-2 másodpercres töltési idők vannak. Akkumulátor nem túl erős, de egy napot simán kibír.

Szóval hatalmas megváltás lesz.

2021. márc. 4. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, kb dimoenziós ugrás lesz, mintha nem is telefonról telefonra váltanál.
2021. márc. 4. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Mintha egy 50 éves bicikliről beülnél egy új C-s Mercibe.
2021. márc. 5. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!