Egy Iphone 12 Mini mennyire lesz megváltás a mostani Samsung Galaxy Pocket Neo-hoz?
Tudom, egyértelmű a válasz rá de azért kíváncsi lennék.
Jelenleg egy nagyon lassú 5 éves galaxy pocket neo mobilom van amin nincsen selfie kamera se, sőt annyira lassú hogy a billentyűzetnek is kell töltődnie mire leüti akár az L betűt szinte.
Ez van mert, minden mobilom tönkrement és a korábbi iphone 5s-et vízbe ejtettem, amivel nem volt gond csak az is belassult.
Hamarosan tervezek venni egy teljesen új mobilt méghozzá az iphone 12 mini-t, mert bármelyik mobilt néztem nekem ez lenne a tökéletes méretileg is főleg.
Gyorsaságilag mennyire gyors?
Akksija mennyit bír ki? Mert ez a pocket neo szinte fél óra alatt lemerül,sőt úgy merül hogy nem is használom semennyire.
Nagyon szenvedés ezzel a telefonnal de csak ez van amivel telefonálni tudok legalább.
Kamerája ennek szó szerint pixeles, maga a telefon is pixeles.
Elfordítom egy picit és máris elhomályosodik a fél képernyő.
Mennyire lesz megváltás egy újonnan vett iphone 12 mini egy ilyen nagyon lassú galaxy pocket neo-hoz képest?
Nekem 12 mini-m van, előtte egy SE volt. És e két telefon között is hatalmas a különbség, akkor szerintem még el se tudod képzelni, hogy milyen lesz a 12 a galaxy-hoz képest.
Gyors telefon, szinte minden azonnal megnyílik rajta. 1-2 másodpercres töltési idők vannak. Akkumulátor nem túl erős, de egy napot simán kibír.
Szóval hatalmas megváltás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!