Csak én vihetem szervizbe a telefonomat?
El kéne vinnem szervizbe a telefonomat, de a munkaidőm miatt sehogy se érek oda zárás előtt. Nem szeretnék szabadságot kivenni, arra gondoltam, hogy valaki bevihetné helyettem. A telefont én vettem, a számlán az én nevem van. Beviheti más is a szervizbe? Kell esetleg egy megbízást írni vagy ilyesmi?
Nem tudom, hogy számít-e, Samsung telefonom van, garanciális javítás lenne, márkaszerviz, egyszer már jártam náluk ugyanezzel a telefonnal.
UI.: Samsungot többet nem veszek. :D
Nincs ilyen kikötés, hogy csak az viheti szervizbe, aki vásárolta.
Megbízás sem kell.
Csak annyi, hogy ha kérdeznék róla, a segítőd el tudja mondani hogy milyen hibajelenség miatt javíttatnád. De le is írhatod pár szóban összefoglalva, és oda is adhatja a készülék mellé.
Szerintem bárki beviheti a nevedben. Legalábbis amikor az én telefonomat küldtük szervizbe, senki se nézte meg, hogy ki küldi... Csak ugye, hogy garis-e, mert akkor díjmentes.
Egyébként az utolsó mondatodra reagálva: helyes döntés.
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen, ezzel a telefonnal nagyon megjártam, legközelebb inkább OnePlus-t veszek. Már most is akartam, de évente nem vagyok hajlandó telefont venni, úgyhogy még megpróbálok együttélni ezzel. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!