Ma leejtettem az S9-es telefonomat és bepárásodott a kamera, vigyem szervízbe vagy kiszárítsam mondjuk rizzsel?
Figyelt kérdés
Ha kiszárítom akármivel rendbejöhet véglegesen?2019. nov. 21. 12:43
1/3 anonim válasza:
Vízbe esett? Kapcsold ki azonnal, vedd ki a Sim kártyát, hagyd nyitva neki a kis ajtócskát.
Azt mondják, ha szervízbe viszed 24 órán belül van esély.
Ne dugd rá áramra, töltőre semmiképp!
A rizs semmit sem ér, sajnos. Valakinek bejön, valakinek nem.
2/3 anonim válasza:
Ja, nekem egyik sem segített. :/ 🤷♀️
Se szervíz. Se semmi.
Mondjuk én le akartam menteni róla a képeket. Hát azt nem kellett volna. 😂😥
3/3 anonim válasza:
IP68-as az S9, 30 percig 1,5 méteres vízben sem esik baja a gyári specifikációk szerint.
szal ha bepárásodott, akkor ott valami komoly törés történt.
attól még lehet hogy fog működni ha elmegy belőle a pára, csak vízálló nem lesz az már biztos.
Én becsavartam papírtörölközőbe a régi telóm amikor vízbe ejtettem és felraktam a radiátorra, hogy ne tudjon lecsapódni a pára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!