2021-ben egy iPhone XR-t vagy iPhone SE 2020-t érdemes venni?
Igen, iPhone.
2017-ben megvettem az első iPhone-om, ami az SE-volt. 4 éve hűen szolgál, de mivel 16GB-os változatban vettem meg, kicsit zavaró, hogy ebből a rendszer 5,02 GB, így erősen szűkölködöm a tárhelyben.
A közeljövőben tervezem a cserét, egy iPhone 11/12 és társaihoz (pro/pro max) vékony a pénztárcám, az XR-re és a SE 2020-ra még azt mondom belefér. A készülékben nekem fontos a portré mód, mint tudjuk az SE csak arcokat ismer fel, az XR tárgyakról,állatokról is képes portré módban képet készíteni.
A SE 2020-ról csak jót hallottam, és mivel az elődje tulajdonosa voltam, sosem csalódtam benne. Az XR-nél már vannak kétségeim, ami az iOS rendszert illeti, mégiscsak egy 2018-as modellről van szó, ki tudja meddig lesz frissíthető..
Ki mit javasol?
"mégiscsak egy 2018-as modellről van szó, ki tudja meddig lesz frissíthető.."
megmondom, 2023-24-ig.
plusz az xr en kevesebb portré mód érthető el
csak a sima háttér homályosítás van
a többi nincs
én személy szerint nem áldoztam be a portré modot a gomb nélküliségre mert nekem nem létszükséglet az hogy ne legyen home gomb
Mindketto jo valasztas. A Xr nagyon eros akkuban, a SE2020 annyira nem.
De mindketto baromi jo telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!