Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tönkrement a SIM kártyám!...

Tönkrement a SIM kártyám! Tudok-e újat igényelni úgy, hogy a számom ugyanaz maradjon?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
tudsz persze
2010. aug. 17. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A Vodafone-nál sajnos nem ezt tapasztaltam. De az is lehetséges, hogy a csajszi volt tudatlan a Plazában. Évekig ugyanaz volt a számom, szerettem volna megtartani (lejárt a sim-kártyám, mert közben más számot használtam), és nem lehetett. Tényleg! Vélemények esetleg erről? Utólag már gondolom nem reklamálhatok....
2010. aug. 17. 19:03
 3/7 anonim válasza:

Vodafone: tudatlan volt a csaj:(

Nekem is eltűnt a telefon, kértem új kártyát, és a számomat vissza, semmi gubanc nem volt. Csak a névlistámat sirattam:S

2010. aug. 17. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
én T-Mobile-os vagyok, és sokáig tart, mire megjön?
 5/7 anonim válasza:
bemessz a szolgaltatohoz, viszed a regi SIM kartyat is es adnak ujat....a tel szamokat pedig ugy tudjak csak az uj SIM kartyara ratenni ha tudod a PIN kodot
 6/7 A kérdező kommentje:
a tönkrement kártyámnak a pin kódját? és ez kb mennyibe kerülhet?
2010. aug. 17. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:

nem kell hozzá a régi sim kártyád,se pin kód,csak a személyid,lakcimkártyád,hogy azonositani tudjanak,h igen,a tiéd

kapsz ujat,a régi számoddal,rögtön megcsinálják (tapasztalat,elhagytam a telefonom,számom meg kellett,10 perc volt kb)

árát nem tudom,mert előfizetéses vagyok,ezrest számoltak fel,kártyásan sztem annyi mint az ujé,és van rajta lebeszélhető

ha sérülten megvan a régi simed,akkor esetleg még ők le tudják menteni a számokat rola,probát megér

2010. aug. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!