Miért nem érzékel érintést kijelző csere után?(Huawei p20 lite)
Eltörött a kijelző ezért cseréltettem a telefonomban.
A kezdeti öröm most elmúlt és inkább átverve érzem magam...
Nem akar érzékelni az új cserélt kijelző, próbáltam én frissíteni, downgradeltem 8.0-ra most újból engedtem neki hogy frissítsen a legújabb androidra, aztán most csináltam egy telefon visszaállítást. Az van hogy a telefon nem fagy le de a kijelző nem működik. csak úgy lehet újraindítani hogy 10mp-ig nyomva tartom a bekapcs gombot és akkor ugye újraindul..
Egyébként huawei szervízben lett csináltatva, természetesen őket fogom felkeresni holnap de addig is érdeklne ki mire tippel ezzel kapcsolatban? Hol lehet a hiba? Miért működik újraindulás után kicsit majd utána miért nem? Maga a telefon nem fagy le mert bluetooth headsettel is tudom fogadni a hívásokat vagy kezdeményezni csak a "gombok" nem mennek.
Újraindulás után amíg le nem zárom a képernyőt vagy más esetben kb 1-2 percig működik az érintés utána egyszerűen megáll....ez miért lehet?
Ne módosítgasd a szoftvert, mert ráfogják, hogy te rontottál el valamit.
Nem kell kisregényt se mondani, csak annyit, hogy nem megy, lefagy. Majd ők is megnézik és megy újra a szervizbe.
Nem "piszkáltam" a telefont. A gyári Hi suit alkalmazást használtam amit automatikusan feltelepíti amikor usb vel bedugom a gépbe. Ott van olyan opció hogy "visszatérés előző verzióra". Utána pedig a telefonon keresztül engedtem neki az érkező frissítés telepítését.
Ebbe mégis hol köthetnének bele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!