Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki szerint jó az LG kp502...

Ki szerint jó az LG kp502 pink az jó telefon?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:21
1 2
 1/15 anonim válasza:
nekem ilyenem van, fekete, nemrossz, csak néha lassú, de ez függ a szoftver verzión. jó a kamerája, annyi, hogy nincs vaku, így este nem túljó képeket csinál. lényegében nincs vele bajom, annyi, hogy ha zsebben van, könnyen feloldódik a billzár és hívogat meg sms-t küld.. :D elszórakoztatja magát, ha magányos. :D szeretem. :)
2010. aug. 17. 12:37
 2/15 anonim válasza:

Nekem is ilyenem van, mégegyszer biztosan nem vennék ilyet... Nincs vele komoly baj, csak az árához képest baromi buta... Szép, meg minden, de elég sokminden hiányzik belőle, pl a kameráját elég gyengének tartom, és a menürendszere is cseppet ostoba. Tulajdonképpen az egész telefon teljesen olyan, mint a kp500, ugyanaz a szoftver, ugyanaz az akksi, a csatlakozók meg minden. Ráadásul a kijelző nagyon érzékeny, a kioldógomb meg szar helyen van, ezért ha táskában van a telefon, elég gyakran előfordul, hogy felhív valakit...

Ha rám hallgatsz, válassz valami nem érintőkijelzős, de okosabb telefont.. Ennyi pénzért már elég jó mobilokat kapni :)

2010. aug. 17. 12:39
 3/15 anonim ***** válasza:

Most nem mindegy, hogy pink vagy nempink? :OOO

Amúgy szerintem nem jó :D

2010. aug. 17. 22:46
 4/15 anonim ***** válasza:
foOos
2010. aug. 18. 23:31
 5/15 A kérdező kommentje:

az utolsó és az utolsó elötti embernek biztos hogy nem volt vagy van ilyen telefonja mert akkor bövebben is tudna válaszolni és jó lenne ha ilyen faszok mint azok nem válaszolnának ha azt se tudják hogy mijen ez a telefon'_'

és nekem nincs vele bajom csak 1 az hogy igen könnyen be megy a netbe ha a zsebembe van :D de szerintem jó telefon.

2010. aug. 19. 11:04
 6/15 anonim ***** válasza:

az neked jó, 3" resistive könyöklőképernyő?

mer az ilyenek nem érintésre reagálnak, hanem ha beletaposol

és wifi vevője sincs...

ráadásul qrvaronda

2010. aug. 19. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Azért mert azt mondtam, szerintem nem jó teló, akkor nekem biztos nem volt, mi?

xD röheeej

Utolsónak igaza van c(:

2010. aug. 19. 21:49
 8/15 A kérdező kommentje:
biztos neked nem volt mert tol csöves vagy hozzá de gáz vagy fogadni mernék rá hogy nem is láttál ilyet életedben
2010. aug. 20. 11:06
 9/15 anonim válasza:
Én LG KP502-őt szeretnék,de az nagyon zavar hogy írják hogyha a zsebedben van akkor üzenetet küld el meg iesmi!Ez igaz?Lehet ellene tenni valamit(majd)???:)
2010. aug. 20. 15:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem volt ilyen telefonom, mert nem sz.r 25ezres telefonokat veszek. Az meg biztos, hogy gazdagabb vagyok mint te xP Bocs, az én telóm 60ezer volt, nem 25...

Amúgy de, láttam a telót élőben, fogdostam is, de nem fogott meg, mert sz.r :P

2010. aug. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!