Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az miért van, hogy lehet,...

Az miért van, hogy lehet, hogy a Samsung A31-em felismeri az arcomat még maszkban is?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben már felismeri a telefon az arcomat/fejemet ha maszk van rajtam úgy is.

Ez miért lehet?

#maszk #Samsung A31 #Arc felismerés
2021. febr. 17. 07:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Már az utcai kamerák is fel (fogják) ismer(n)i a maszkos embereket...

Ha a haverod nem tudja feloldani maszkban a telefonodat, akkor ez lehet...homlok is figyel

2021. febr. 17. 07:44
 2/18 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ezek az arcfelismerők mindig tanuló módban vannak, szóval módosítják is az összehasonlítási alapot.

Igazán az a kérdés, hogy milyen mértékű változó tanulási képességig megbízható az, hogy nem kever össze mással.

Biztosan csökkenti ez a biztonságot, nem véletlenül jelzik mindenhol, hogy az ujjlenyomatnak prioritása van.

2021. febr. 17. 07:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég érdekes.a MI9-em nem old fel szabályosan felvett egyszer használatos maszkban,és FFP2 maszkban sem.Arra tudok gondolni hogy primitív szoftverrel rendelkezik,ergo csak viccnek van az arcfelismerés a telefonodon.Használj ujjlenyomatolvasót a feloldáshoz,ezt tudom javasolni.
2021. febr. 17. 07:55
 4/18 Wadmalac ***** válasza:
100%

Samsung S10+ nem old fel maszkban, anélkül tized másodperc alatt felismer, sapkában, szemüvegben, frissen borotválva vagy szakállal is.

Lehet, hogy az olcsóbb samukban tényleg primitívebb az arcfelismerés, illetve lazább a felismerési biztonsági korlát.

2021. febr. 17. 08:00
 5/18 anonim válasza:
100%
Iphone X nem ismer fel, külön be kell állítani maszkban
2021. febr. 17. 08:04
 6/18 Morzsi007 ***** válasza:
48%
Mert abban nem egy komoly arcfelismerő van.
2021. febr. 17. 11:03
 7/18 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Mert abban nem egy komoly arcfelismerő van."

X-ben nem a lézeres van? Mert az azért elég komoly.

Iphone-ok pont azzal voltak reklámozva, hogy az arcfelismerőjük egyenrangú az ujjlenyomattal.

2021. febr. 17. 13:10
 8/18 Morzsi007 ***** válasza:
100%
A Samsung A31-re értettem. Bocs, nem volt egyértelmű.
2021. febr. 17. 13:15
 9/18 Wadmalac ***** válasza:
100%
Oh, bocs, nem is írtad, hogy #5-re reagálsz, csak én hittem tévesen.
2021. febr. 17. 13:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó "kis" teló! Full jó, én azt tudom rá mondani. Jó, biztos vannak jobbak is, de most pl megint frissítettek, és lett egy csomó új dolog... lehet tényleg fejlődött annyit, hogy felismer😁😀
2021. febr. 17. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!