Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom kikapcsolni az...

Hogyan tudom kikapcsolni az internet letiltást?

Figyelt kérdés
Az apámmal rengeteget veszekszünk és minden alkalommal letiltja az én telefonomon és néha a testvéremén is az internetet.Próbálkoztam már a mac cím megváltoztatásával, de semmi olyat nem találtam ami segített volna.Huawei Y6 2019 telefonom van. Nagyon fontos lenne hogy használni tudjam az internetet.Nagyon szépen kérem, aki tud segíteni, írja meg itt vagy Messengeren:Laura Lukács

#internet #wifi #Internet letiltás kikapcsolása
2021. febr. 14. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Okkal vagy letiltva, kislányom.
2021. febr. 14. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ne nézz ennyi p#rnhubot, vagy ×nxx-et.
2021. febr. 14. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Sok a p°rnhub
2021. febr. 14. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos bukta, meg eleve a MAC címet nem is tudom hogyan tudtad te megváltoztatni, mert az nem ugyanaz mint a telefon neve, hanem egy betüből és számokból álló számsor, és nem váltotatható. Max a routert tudnád resetelni, de az csak olaj lenne a tűzre, meg onnantól az sem biztos, hogy apud a gyári jelszót használja.
2021. febr. 14. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Prnhubot, xnxx-ert nézni? Le vagy maradva. A lányok ott előadni szoktak...
2021. febr. 15. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!